Celebrem la Setmana de la Ciència!

La Setmana de la Ciència s'adreça a tots els públics amb l'objectiu d'apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania

El divendres, 11 de novembre, arrencava la celebració de la 27a Setmana de la Ciència a Catalunya, que s'estendrà fins al pròxim dia 20 amb l'objectiu d'apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania. Deu dies durant els quals s'organitzen un munt d'activitats de difusió científica arreu del territori, des de jornades de portes obertes o exposicions, fins a xerrades, jocs, o tallers científics, entre altres.

La Setmana de la Ciència s'adreça a tots els públics i té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

Per a l'edició d'enguany s'ha proposat com a fil conductor la innovació i el coneixement local com a motor de creixement, fent valdre els actius en innovació i ciència que hi ha arreu del país. En paral·lel, l'SC fomentarà la participació activa de la ciutadania en les diferents etapes del procés de recerca científica.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) que compta amb el suport de nombroses institucions i entitats en l'àmbit de la recerca i de la disseminació de la ciència i la tecnologia.

Descobriu totes les activitats previstes!

Més informació
 
Destaquem