Boí Taüll, reconeguda com la millor estació d'esquí de l'Estat

L'estació ribagorçana rep per tercer any consecutiu aquest guardó a la gala dels World Ski Awards

L'estació de Boí Taüll ha estat reconeguda com la millor estació d'esquí de l'Estat, per tercer any consecutiu, a l'edició 2020 del premis World Ski Awards. Aquests guardons, que s'entreguen a estacions d'esquí i hotels des de l'any 2013, els promou l'organització internacional World Travel Awards que, des del 1993, organitza aquesta i altres entregues de premis a l'excel·lència en el sector del turisme.

L'elecció de les estacions guardonades es realitza mitjançant una votació popular que es promou entre els aficionats a l'esquí i professionals del sector turístic dels viatges de neu (hotelers, agències...).

Boí Taüll encara ara la temporada 2020-2021, la primera dins de l'estructura de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), amb una ferma aposta per la digitalització, tal com destaquen en una nota de premsa. Així, com destaquen, i seguint la línia de la resta d'estacions de muntanya d'FGC, Boí Taüll incorpora el nou sistema automàtic d'accés a les instal·lacions a través de màquines Check-in per a la recollida dels forfets.

A banda, s'activa un nou sistema de comandes per la restauració a través del mòbil, que permet realitzar reserves sense necessitat de fer cues i una vegada la comanda està tramitada, es recull al punt de recollida.

 

Boí Taüll disposa d'excel·lents forapistes per practicar esquí de muntanya en zones properes a l'estació, amb cims superiors als 2.500 metres.

 
Destaquem