9 propostes per gaudir del cap de setmana

Les activitats arriben arreu de Catalunya, si el temps ho permet

Arriba un nou cap de setmana, el darrer del mes de gener, i hi ha múltiples activitats previstes arreu de Catalunya, si el temps ho permet. En destaquem tot seguit algunes d'elles.

Propostes gastronòmiques

La gastronomia és una de les protagonistes dels pròxims dies a diferents punts del territori. Així, fins al 31 de març, s'està celebrant la Garoinada de Palafrugell, amb les garoines com a protagonistes a diferents restaurants de la zona. D'altra banda, el 26 de gener se celebra la tradicional Festa de la Calçotada de Valls, una diada festiva, popular i promocional entorn del calçot, ara que és temps d'aquest producte.

Fira Intercomarcal de l'oli a Móra

Fira Intercomarcal de l'oli a Móra

Fires

També durant aquests dies tenen lloc fires de diferents sectors arreu de Catalunya. Del 21 al 26 de gener s'està celebrant la Fira de l'Oli i l'Oliva d'Ullastrell, amb activitats al voltant de l'oli, tastos, i molt més. També els dies 25 i 26 se celebra la Fira Intercomarcal de l'Oli a Móra la Nova, amb showcooking, tastets de mosset amb oli, esmorzar de clotxa, i concurs d'all i oli, entre d'altres.

D'altra banda, el dia 24 arrenca Firestoc Banyoles, on trobar moda, calçat, complements i molts altres productes a preus molt rebaixats. I durant el cap de setmana, arriba una nova edició de La Mostra i Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç dels Horts. Així, la 36a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica tornarà a omplir Vila Vella, alhora que se celebra la 3a Mostra Internacional de Pastisseria.

Festa dels Tres Tombs a Tàrrega

Festa dels Tres Tombs a Tàrrega

Més festes

Durant el cap de setmana, hi ha més propostes arreu de Catalunya. Algunes d'elles són les celebracions dels Tres Tombs, que encara es duen a terme a diferents municipis del país. Entre elles, hi ha la Festa dels Tres Tombs de Sant Antoni i Mercat Tradicional a Tàrrega.

També hi ha Baronia d'Òdena. La Fira dels castells i terra de frontera, el diumenge, dia 26, i segueix el Tastautors a Cardedeu, fins a l'1 de febrer.

 
Destaquem