10 propostes per gaudir del cap de setmana a Catalunya

Activitats gastronòmiques, festes populars i molt més per gaudir dels pròxims dies a Catalunya

Arriba un nou cap de setmana, el segon del mes de febrer, i les activitats es multipliquen arreu de Catalunya. Propostes gastronòmiques, fires per a tots els gustos i molt més omplen les agendes municipals. En destaquem algunes!

Jornades gastronòmiques de la galera a les Terres de l'Ebre

Jornades gastronòmiques de la galera a les Terres de l'Ebre

Propostes gastronòmiques

Són moltes les activitats, fires i festes, arreu de Catalunya que tenen la gastronomia com a protagonista durant aquest cap de setmana de febrer. Entre elles, el 7 de febrer arrenquen les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre, on diferents restaurants de la zona ofereixen exquisits menús gastronòmics que tenen com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l'Ebre. També fins al mes de març s'està celebrant la Garoinada de Palafrugell.

 

D'altra banda, hi ha previstes múltiples diades on la cuina pren protagonismes. Diumenge, dia 9, se celebra la Fira del Fajol a Batet de la Serra (Olot), mentre que a Vilafranca del Penedès se celebra la Festa del Xató, i la Festa de l'Arròs a la Vila de Bagà.

Festes de Santa Eulàlia a Barcelona

Festes de Santa Eulàlia a Barcelona

Festes i festivals

Arreu del territori se celebren múltiples festes durant els pròxims dies. Unes de les més destacades del cap de setmana són les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona, que s'estenen del 7 al 12 de febrer. També dia 7 arrenca el Festival Hivernacle a Vilafranca del Penedès, que transforma el municipi en la capital musical d'hivern del país.

 
Saló dels Vins Naturals de Barcelona

Saló dels Vins Naturals de Barcelona

Més propostes

Entre altres activitats a Catalunya, aquest cap de setmana finalitza el Saló Playmobil a les Cotxeres de Sants de Barcelona, mentre els dies 9 i 10 té lloc el Saló dels Vins Naturals de Barcelona, a la Nau Bostik del barri de la Sagrera, així com la Fira Vella Terra, també a Barcelona.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Destaquem