Mirador d'avions del Prat de Llobregat

Tan a prop que sents que els pots tocar!

Avui et proposem una excursió al Prat de Llobregat, molt prop de Barcelona, per admirar un espectacle que, sens dubte, et deixarà bocabadat: l'enlairament i aterratge dels avions a l'aeroport.

L'aeroport del Prat està situat al Prat de Llobregat i, poc abans d'arribar a la platja del municipi, trobem una zona habilitada per observar el vol dels avions. Volen tan a prop de terra que sentiràs que els pots tocar!

En el Mirador d'avions del Prat de Llobregat podràs gaudir d'unes vistes diferents de les que estàs acostumat. És un mirador que no regala les típiques panoràmiques de la ciutat o d'algun paisatge natural espectacular, no obstant això, les vistes són igual d'impressionants. En aquest article, t'expliquem com arribar i quins són els millors llocs per veure els avions.

Zones d'observació en el Mirador d'avions del Prat

En arribar al mirador trobaràs un ampli espai amb uns bancs de pedra que s'assemblen a unes hamaques. Pots tombar-te sobre ells i observar, en una posició còmoda, als avions sobrevolant per sobre teu. És una zona molt popular, per la qual cosa no és d'estranyar que trobis a altres persones.

Des de la zona dels bancs de pedres, pots avançar pel camí fins a trobar el Mirador del Camí de València. En aquest punt podràs veure els avions aterrar i enlairar-se des d'una perspectiva lateral.

El Mirador Tubular es troba en l'extrem oposat de l'aeroport, a pocs minuts amb cotxe dels anteriors miradors, en la pista 25L. Constitueix una petita edificació de ferro tubular que permet aconseguir una mica més d'altura i contemplar el vol dels avions.

El Mirador de l'illa està situat a prop de la platja, la qual cosa és ideal per aprofitar l'ocasió i fer una passejada per la sorra. És una construcció de fusta des de la qual es poden veure els avions, encara que ofereix una perspectiva més allunyada.

Com arribar al Mirador del Prat de Llobregat?

Si vas amb cotxe has de seguir les indicacions cap al Prat de Llobregat i després continuar en direcció els "Espais naturals del Delta". Trobaràs un camí que s'allunya del municipi i s'endinsa cap a la costa. El mirador està prop d'un cementiri, una opció ideal per aparcar. Encara que trobaràs molts altres pàrquings molt prop de la platja.

Si optes per anar en transport públic, una primera parada és el Prat de Llobregat, al qual pots accedir fàcilment amb tren amb la línia R2, la línia 9 del metro o en bus. Una vegada siguis al municipi, has de prendre un segon bus, el PR2, fins a la parada del "Tanatori" per gaudir de la zona de bancs del mirador. Si prefereixes una zona més calmada, agafa la línia PR3 que finalitza el recorregut en el mirador tubular.

 
Destaquem