Juliol, el mes dels festivals

La m

 

És estiu i ens agrada el carrer, gaudir del bon temps, passejar, prendre una copa de vi o cava al vespre en una terrassa... I també ens agrada escoltar bona música a l'estiu! Els parcs, els patis dels castells, els jardins, els museus i les places s'omplen de notes, ritmes i espectacles musicals. Música i més música, de totes les èpoques i estils en escenaris increïbles, i amb les millors propostes nacionals i internacionals del moment.

 

Aquest mes de juliol és temps de festivals, i hi ha una sèrie de cites imprescindibles que no us podeu perdre.

 

CanetRock, durant 12 hores i de forma ininterrompuda, et presenta els grups més de moda del panorama musical català, una nit màgica, i una experiència inoblidable de música i festa fins a la sortida del sol.

 

Al Vallès, l'Embassa't et proposa espectacles de petit format amb les bandes emergents més potents del moment. I en un entorn immillorable, VIDA, el Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú, sinònim d'exclusivitat, reuneix als grans noms nacionals i internacionals de la música actual.

Festival d'orgue
Festival d'orgue | Barcelona és molt més

Canviant de registre, el Festival de Música Antiga dels Pirineus arriba a escenaris excepcionals: esglésies, jaciments, claustres, natura... El Festival de Música Clàssica de Santa Florentina, ofereix una acurada programació, amb els millors artistes del moment.

 

I seguint amb la bona música, grans artistes, grups corals, músics de cambra... es troben al voltant de l'orgue de Montserrat per oferir un gran repertori clàssic i contemporani al Festival Internacional d'Orgue de Montserrat.

 

I si el jazz és el teu estil, tens una cita a Vijazz Penedès, a Vilafranca del Penedès, el maridatge perfecte de vins i caves amb el millor jazz internacional. Ets un incondicional de la Big Band d'Arenys? Doncs no et pots perdre la seva actuació al Festival de Jazz d'Arenys de Mar, un festival que continua apostant per les formacions catalanes i els grups més emergents.

 

Mil i una possibilitats per no quedar-se a casa ara que és estiu! Trobaràs molt més a l'Agenda.

 

DESCOBREIX QUE BARCELONA ÉS MOLT MÉS

 
Destaquem