Pastís de poma

Cuina

Preparem un boníssim pastís de poma

Una recepta senzilla amb producte de temporada

La poma és un dels productes estrella del mes de setembre. Hi ha moltes varietats de poma, i com totes les fruites, és baixa en calories i conté fibra, sucres presents de manera natural, minerals i vitamines. La poma és una fruita molt fàcil de transportar i molt còmoda de menjar. A més, és pot cuinar de moltes maneres.

Avui us proposem fer un pastís de poma molt fàcil de preparar i per llepar-se els dits!

INGREDIENTS:

  • 100 grams de farina
  • 100 grams de sucre
  • 3 pomes golden
  • 250 ml de llet
  • 2 ous
  • 1 polsim de llevat químic
  • Confitura d'albercoc

ELABORACIÓ:

  • Triturem en un bol la farina, el sucre, la llet, els ous i el llevat.
  • Pelem dues pomes, les fem a daus, i les afegim a la barreja, mesclat bé.
  • Posem la barreja resultant en un motlle cobert amb paper de forn.
  • Tallem la tercera poma a làmines i cobrim la barreja.
  • Coem el resultat al forn a 150 graus durant 45 minuts.
  • Un cop el pastís estigui cuit, el deixem refredar i el desemmotlem.
  • Abans de servir, el pintem amb confitura d'albercoc.

Bon profit!