#JoViatjoaCasa: l'aposta pel turisme rural a Catalunya

El moviment col·laboratiu proposa poder fer vacances i viatjar malgrat les conseqüències de la COVID19

Aquest mes de maig naixia el moviment col·laboratiu #JoViatjoaCasa, una iniciativa per promoure el turisme rural com una manera de poder fer vacances i viatjar malgrat les conseqüències de la COVID19 i, alhora, de contribuir a salvar els petits productors de turisme del territori.

Un moviment que té per objectiu projectar el turisme rural com una opció per a les vacances d'estiu d'aquest any, tenint en compte que "ofereix tot el que la COVID19 ha ajudat a fer valdre: proximitat (no cal anar a cap aeroport ni a cap estació de tren o llocs amb aglomeracions), natura, seguretat (els allotjaments rurals tenen capacitats reduïdes i controlables) i compromís amb els de casa (les iniciatives solidàries per fer costat als petits es fan sentir per la necessitat de tots de fer-nos costat)".

 

#JoViatjoaCasa compta amb la plataforma www.turismerural.com on els propietaris dels allotjaments de turisme rural poden pujar la seva informació sense cap cost i on els usuaris poden buscar opcions per fer vacances en l'àmbit del turisme rural català. A més, també disposa d'un vídeo i de comptes a Instagram, Facebook i Twitter @joviatjoacasa on es volen publicar les col·laboracions dels usuaris, així com les de grups de música i artistes que ja han mostrat la seva voluntat de col·laborar.

 

 

El moviment sorgeix de 5 professionals de diferents àmbits que fa unes setmanes van decidir adherir-se a la iniciativa d'Anna Niubò, propietària de les cases de turisme rural de Cal Bernadàs, al Berguedà. A tothom que vulgui sumar al moviment, se'ls demana publicar una fotografia a les seves xarxes amb l'etiqueta del moviment #JoViajoaCasa.

 
Destaquem