Tornem a veure 'Merlí', la sèrie que va revolucionar la televisió

La sèrie es va estrenar a TV3 el 14 de setembre de 2015

Portem ja unes quantes setmanes confinats a casa, però això no vol dir que s'acabin les propostes per gaudir de les hores que apostem per passar-les al sofà. Avui et proposem recuperar una de les sèries de més èxit emeses per TV3: Merlí.

El seu protagonista, un professor de filosofia del mateix nom, estimula els seus alumnes a pensar lliurement mitjançant uns mètodes poc ortodoxos els quals dividiran les opinions de la classe, el professorat i les famílies.

A cada episodi s'inclouen els plantejaments d'algun gran pensador o escola, com els peripatètics, Nietzsche o Schopenhauer, que lliga amb els esdeveniments dels personatges.

Una sèrie, de 3 temporades, que suma 40 capítols, creada i escrita per Héctor Lozano i dirigida per Eduard Cortés. Es va estrenar a TV3 el 14 de setembre de 2015 a horari de màxima audiència i va aconseguir una audiència del 17,7% amb 566.000 espectadors. Durant els episodis posteriors va destacar com un dels èxits televisius de la temporada, sent líder de la seva franja horària.

La sèrie ha estat doblada al castellà pel grup Atresmedia, que va comprar els drets de la sèrie el novembre de 2015. A escala internacional, Netflix va comprar la primera temporada de la sèrie el novembre de 2016, per emetre-la a l'Amèrica Llatina i als Estats Units.

Avui recuperem el primer capítol de la sèrie, i et compartim l'enllaç perquè la puguis veure sencera!

 
Destaquem