contingut promocionat

logo chalet

Guanya una nit al Chalet del Golf amb aquest sorteig

El guanyador gaudirà de dues nits d'hotel amb esmorzar inclòs

Vols gaudir d'una escapada relaxant a un xalet de la Cerdanya? Doncs el Catalunya m'agrada, juntament amb el Chalet del Golf, sortegen dues nits d'habitació amb esmorzar per a dues persones. Si hi vols participar, només has d'omplir el formulari que veus més avall. Molta sort!

El Chalet del Golf va néixer el 1929 amb motiu de l'Exposició Universal de Barcelona. Des d'aleshores, l'hotel ofereix un ambient càlid, familiar i proper a les seves instal·lacions. El 2001, l'antic Xalet va patir un incendi que el va deixar reduït a cendres i el 2003 s'inaugurava el nou Chalet de Golf reconstruït.

Interior del Restaurant Gastronòmic FOTO: Cedida

Interior del Restaurant Gastronòmic FOTO: Cedida

El Chalet compta a més amb un Restaurant Gastronòmic amb una impressionant vista de la muntanya i dels camps de golf dels voltants on podràs gaudir de cuina tradicional feta amb productes de primera qualitat. Cal destacar que el Restaurant també celebra les Nits del Raclette, una oportunitat per tastar aquest formatge amb tota mena d'ingredients d'origen local.

 

El Chalet del Golf compta també amb Bar-Cafereria, Sala de Convencions, Sala de Jocs, Sala de Massatges, Sala Bridge, Saló amb Xemeneia, piscina exterior, pistes de pàdel i una pista polivalent. Tot això envoltat del camp de golf del Reial Club de Golf Cerdanya.

Les Nits del Raclette FOTO: Cedida

Les Nits del Raclette FOTO: Cedida

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.
 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?