Descobreix si ets el guanyador de l'hotel i la visita al Monestir de Sant Cugat!

Si vols conèixer aquesta joia de Sant Cugat, Turisme de l'Ajuntament de Sant Cugat t'ofereix diverses visites guiades per gaudir del patrimoni i la cultura local des d'una altra perspectiva

El Catalunya m'agrada, juntament amb Turisme de Sant Cugat han fet un sorteig per conèixer aquesta ciutat amb una visita completa. Els noms dels cinc guanyadors són Sara Colls Borrás, Lourdes Gonzalez López, Silvia Guitat Castellón, Francesc Bofarull Canela i Olga Dmitrieva Semikova. Enhorabona, i gaudeix d'aquesta experiència única!

Si vols conèixer aquesta joia de Sant Cugat, Turisme de l'Ajuntament de Sant Cugat ofereix diverses visites guiades per gaudir del patrimoni i la cultura local des d'una altra perspectiva per viure una experiència única i singular. Un exemple és l'Impro-claustre del Monestir. Una visita sense guió previ en la qual el visitant és el protagonista. Amb unes regles del joc que, barrejades amb l'atzar i la improvisació del guia, fan que la visita esdevingui única i girarà entorn la iconografia dels capitells del Claustre.

Entre les visites també destaca la visita El Monestir de Sant Cugat. El més poderós del comtat de Barcelona, tots els dissabtes a les 10 h. La visita descobreix la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona i la simbologia del seu claustre romànic. En ell es visiten els espais més desconeguts i privats de l'església, passejant per sobre de les capelles laterals, sota la coberta de la quarta nau, una pujada al campanar i podràs veure el Monestir des d'una altra perspectiva. A més d'aquestes propostes no et perdis la web de Turisme de l'Ajuntament de Sant Cugat: visitsantcugat.cat.

 

El premi de la gunayadora

L'interior del Claustre del Monestir FOTO: Mané Espinosa

L'interior del Clautre del Monestir de Sant Cugat FOTO: Mané Espinosa

 

Ara però tens l'oportunitat de conèixer una d'aquestes visites del Claustre participant en aquest sorteig per a 5 persones i els seus acompanyats. El sorteig inclou un Vermut Musical amb un apeririu a El Siglo del Mercantic a les 12 h, una visita a la Casa Museu Cal Gerrer amb accés al Museu de la Marylin de les 10.30 h a les 15 h o de les 17 h a les 20.30 h, una nit d'hotel Holiday Inn Express Sant Cugat  per a dues persones durant el dissabte 8 de juny. El diumenge, 9 de juny, se celebrarà a la 12 h la visita guiada Impro-claustre del Monestir.

El vermut se celebrarà a El Siglo del Mercantic FOTO: Cedida

El vermut se celebrarà a El Siglo del Mercantic FOTO: Mané Espinosa

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?