3 rutes en btt per Solsona

Descobreix 3 rutes de diferents nivells per fer en bicicleta per Solsona.

Si ets un amant del ciclisme i estàs buscant noves rutes per a descobrir, no pots perdre't les rutes en bicicleta per la zona de Solsona. Aquesta comarca de la província de Lleida ofereix una gran varietat de camins i paisatges per a gaudir del ciclisme en estat pur.

Ruta famosa i moderada

Una de les rutes més espectaculars és la que transcorre pel Port del Comte. Aquesta ruta és ideal per als ciclistes amb ganes de recórrer quilòmetres, aquesta fa 71,39 km i un desnivell positiu de 1.552 m. Les vistes panoràmiques que es poden veure des del cim són impressionants i compensen amb escreix l'esforç de la pujada.

Ruta pels més valents

Si busques una ruta que et posi a prova, la ruta del Camí dels Bons Homes és una opció excel·lent. Aquesta ruta un camí lineal de 300 quilòmetres i més de 9000 metres de desnivell positiu que creua el Pirineu Oriental. Es tracta d’un repte en majúscules, estructurat en 8 etapes, que ressegueix un itinerari exigent tan físicament com tècnicament.

Ruta fàcil i amb bones vistes

Pantà de Sant Ponç

Pantà de Sant Ponç

Finalment, si el que busques és una ruta apta per a tothom i que acabi amb unes vistes espectaculars, la ruta al Pantà de Sant Ponç és perfecta per a tu. Aquesta ruta té uns 31,5 quilòmetres i una duració aproximada de 2 hores i 15 minuts.

Tria la ruta que més s’adapti al que busques i gaudeix de fer exercici amb un paisatge únic.

On pernoctar

Poble Puig Arnau Pubilló

Poble Puig Arnau Pubilló

 

Si busques un hotel rural on pernoctar a prop de Solsona, al Poble Puig-Arnau Pubilló segur que trobeu la masia que més s’adapta a tu i als qui t’acompanyen. Tens 12 masies per triar, de capacitat de 22 persones, fins a altres més íntimes de fins a 4 persones, totes elles rehabilitades de segles ençà i amb tota una història darrere. Descobreix més sobre les seves masies i el seu meravellós entorn perfecte per desconnectar.

 
Destaquem