Visita guiada al Monestir de Sant Cugat del Vallès

Passa un dissabte diferent

Els cap de setmana prenen vida a Catalunya, i si et preguntes "Què fer aquest cap de setmana?", tenim la resposta perfecta: una fascinant visita guiada al Monestir de Sant Cugat del Vallès. Descobreix la grandesa d'aquest monument històric, el més poderós del Comtat de Barcelona, en una experiència que et transportarà a través del temps.

I després queda't a prendre un refresc a la Plaça d'Octavià, on gaudiràs d'un ambient familiar i relaxat.

Descobreix la Història Oculta d'un Monument Emblemàtic

T'imagines passejar pràcticament sol pel cor del Monestir de Sant Cugat? Fes una visita matinal única, un viatge en el temps que et conduirà per l'interior del monestir i l'església, revelant la rica història d'aquesta joia arquitectònica.

La Història del Monestir de Sant Cugat

Des del segle IX, el Monestir de Sant Cugat ha estat una peça clau en la història de Catalunya. La seva importància radica en la seva arquitectura imponent i en la simbologia que embolcalla el seu magnífic claustre, considerat el més rellevant d'Europa en escultura romànica.

Detalls de la Visita Guiada

Dates: Tots els dissabtes.
Sortida: 10 h, des de l'Oficina de Turisme.
Durada: 1 h 30 minuts.
Preu: 8€ (general), 4€ (especial) i gratuït per als menors de 14 anys.

Passeu un dissabte diferent

Aquesta és la teva oportunitat de descobrir el passat català d'una manera única. No et perdis la visita guiada al Monestir de Sant Cugat del Vallès, una experiència que et transportarà en el temps i enriqueirà el teu cap de setmana amb història i bellesa arquitectònica. ¡Reserva aquí i gaudeix de Catalunya de manera única!

 
Destaquem