El tresor d'en Puntafí a Arenys de Mar

Àudio-gimcana per gaudir en família

Descobreix amb els més petits de la casa la riquesa cultural d'Arenys de Mar amb l'àudio-gimcana del Tresor d'en Puntafí, una activitat dissenyada per a famílies amb nens a partir de 8 anys. Aquesta experiència fusiona la màgia amb la realitat, oferint una oportunitat emocionant per descobrir els racons més encisadors d'aquesta vila marinera.

Explora Arenys de Mar com mai ho havies fet 

El recorregut convida a explorar la història d'Arenys de Mar, a través de les narracions de la Rosina, una arenyenca encantadora que et transportarà a una època en què el mar i els oficis tradicionals eren l'essència de la vida quotidiana. 

El fil conductor se centra en la presència d’un tresor, més concretament en el tresor del pirata Puntafí, que els més valents hauran de trobar. Això implica embarcar-se en una ventura i recórrer els carrers, places i edificis d’aquest poble costaner. 

Per participar en aquesta aventura, t’hauràs d’apropar a l’oficina de Turisme d’Arenys de Mar, on t’explicaran com es desenvolupa l’activitat, et donaran el mapa del poble i t’indicaran els passos per descarregar-te l’app al mòbil. Amb això, ja podràs començar la teva jornada plena de misteris i diversió! 

Activitat per gaudir en família

L'àudio-gimcana del Tresor d'en Puntafí ofereix una activitat lúdica en família i una experiència educativa molt entretinguda per a totes les edats. Amb aquest pla, els nens i nenes podran desenvolupar els coneixements sobre la història local, la tradició marítima i els oficis d’Arenys de Mar. Els carrers d'aquesta localitat es converteixen en una pàgina viva del passat.

Aprofita aquesta oportunitat per crear records inoblidables amb els més petits de la casa. Descobreix tots els secrets i fes-te amb el tresor!

 
Destaquem