'The New York Times' recomana visitar aquesta ciutat catalana

El mitjà de comunicació ha fet una llista de 52 destinacions per visitar aquest 2023

El mitjà de comunicació de referència de Nova York, 'The New York Times', ha elaborat un llistat de 52 destinacions per visitar aquest 2023, i una d'elles, és a Catalunya. Parlem de Tarragona, ubicada en la posició número 31 de llista.

'The New York Times proposa visitar la capital del Tarragonès per tenir "un port marítim artístic i poc conegut, ric en ruïnes romanes ben conservades i tapes delicioses". També en destaca que "aquesta ciutat marítima poc coneguda a la Costa Daurada és una alternativa culturalment rica" a Barcelona.

També subratlla les tradicions catalanes, com els castells o la salsa romesco, o la gastronomia marítima de la zona. I afirma que "el que eleva l'experiència de Tarragona és el passat: és un dels assentaments romans més antics de la península Ibèrica", fent referència a les "impressionants" ruïnes de Tàrraco (patrimoni de la humanitat de la Unesco), que "transformen la ciutat en un museu a l'aire lliure".

Un "antic teló de fons" que contrasta amb "un port revitalitzat, nous trens ràpids de baix cost i una escena artística contemporània en creixement". "Potser la millor manera d'assaborir-ho és fer un passeig per la Rambla Nova, pasturant tapes pel camí fins a l'encertadament anomenat mirador del Balcó del Mediterrani", remarquen.

Tarragona és una de les dues ciutats de l'Estat espanyol que proposa el mitjà. L'altra és Madrid, que ocupa la posició 44 a la llista. Entre les ciutats que figuren al llistat hi ha al capdavant Londres (Anglaterra), Morioka (Japó), i Monument Valley (EUA), a més d'altres com Kilmartin Glen (Escòcia), i Auckland (Austràlia), entre altres.

 
Destaquem