Saps com pots gaudir de l'estiu a Roses?

Propostes culturals, familiars i molt més per passar-ho bé en família

Quan arriba l'estiu, cal buscar opcions per gaudir del bon temps i de les vacances en família. I sense sortir de Catalunya, hi ha múltiples propostes que, de segur, faran les vostres delícies. Avui parlem d'una d'elles, la que proposa l'Ajuntament de Roses.

Com a integrant de la marca 'Platja en Família' de l'Agència Catalana de Turisme, que distingeix les destinacions litorals que disposen d'una oferta d'allotjament, restauració i entreteniment adaptada a les necessitats de les famílies amb infants, l'Ajuntament de Roses torna a organitzar aquest estiu un ampli programa d'activitats. Espectacles d'animació, visites a la Ciutadella i al Castell de la Trinitat, o el joc de descoberta Roses Tour Familiar, formen part de la programació.

Unes activitats que arrencaven l'1 de juliol, i que s'estendran fis al mes de setembre, i que configuren una proposta, ja duta a terme en edicions anteriors, que compta amb una gran acollida i són moltes les famílies fidels que s'han convertit en públic assidu.

Propostes culturals

Si voleu gaudir de la cultura, espectacles de màgia, música, circ, teatre, i contacontes de reconegudes companyies, se succeiran tots els dimarts i dissabtes fins al dia 9 de setembre. Uns espectacles que es podran gaudir en dos espais diferents: el recinte històric de la Ciutadella, i la plaça de les Botxes, davant de mar.

Podeu consultar el programa d'activitats en aquest enllaç.

Molt més que espectacles

Les famílies que visitin Roses trobaran a més una oferta àmplia i variada d'activitats de lleure i esportives, així com visites guiades adaptades al públic infantil, tant a la Ciutadella, com al Castell de la Trinitat, amb jocs, i molt més.

Per la seva banda, el joc de descoberta de Roses Tour Familiar que es distribueix gratuïtament a l'Oficina de Turisme, permet, a través de deu fitxes amb senzilles endevinalles, descobrir deu punts d'interès de Roses. Una manera divertida d'incentivar el coneixement del municipi i educar en un turisme cultural i sostenible, que, a més, té premi (lot de marxandatge i descomptes o gratuïtats a les activitats Aquabrava, Minigolf Greens, Bicicletes i Rutes, Els Blaus de Roses i Roses Exprés).

I tot plegat, sense oblidar el servei de parc infantil a la platja de Roses, un espai delimitat i ombrejat, on monitors titulats organitzen jocs, tallers i activitats per als nens i nenes de Roses i visitants amb edats compreses entre els 3 i els 10 anys. El servei està disponible cada tarda de juliol i agost, des de les 15 a les 19 h i cada nen i nena hi pot accedir una hora al dia de forma gratuïta.

T'ho perdràs?

 
Destaquem