Plans romàntics per aquest nadal a Barcelona

Descobreix l’encant que amaga la nostra ciutat

Un Cap de Setmana màgic a Sant Pau

Barcelona es prepara per a la celebració de les llums de Sant Pau, un esdeveniment nadalenc emblemàtic que transformarà el Recinte Modernista de Sant Pau en un espectacle lluminós innovador. Des del 21 de novembre fins al 14 de gener de 2024, les instal·lacions presentaran una experiència completa per a totes les edats, amb propostes creatives i tecnològiques sorprenents. La il·luminació nadalenca serà la protagonista, transformant cada racó amb detalls creatius i innovadors. La festa lumínica ofereix una oportunitat única per gaudir de l'esperit nadalenc de manera única i innovadora a la ciutat catalana en companyia de la teva parella. 

 

Brindis i sopars amb vistes a terrasses 

Nadales, llums i vistes panoràmiques: un sopar o còctel en una terrassa d'hotel a Barcelona és la manera més perfecta de crear records inoblidables en parella. Trobareu la combinació perfecta de romantisme i gastronomia mentre entableu les millors converses. 

 

Romanticisme al parc de la Ciutadella

El Parc de la Ciutadella ofereix diverses opcions per als amants de la natura. Ja sigui un pícnic íntim sobre la gespa o una volta en bicicleta pel parc. Aquest espai verd proporciona el teló de fons perfecte per connectar amb la natura i amb la vostra parella.

 

Jardins de Miramar: Un racó de tranquil·litat

Els Jardins de Miramar, situats al turó de Montjuïc, són una escapada romàntica de la ciutat. Amb escultures, camins rodejats d'arbres i vistes panoràmiques de Barcelona, aquests jardins centenaris són una oportunitat per a la serenitat i la calma. Us mereixeu una passejada tranquil·la entre les estàtues femenines de Josep Clarà i Pablo Gargallo.

 

Relax en parella: Santuaris per al cos i els sentits

Per posar la cirereta al pastís d'aquest cap de setmana romàntic, exploreu els santuaris de relaxació en parella de Barcelona. Amb tractaments inspirats en les teràpies asiàtiques i productes naturals, aquests espais ofereixen massatges que transporten les parelles a una dimensió de benestar. Deixeu-vos envoltar per l'encant dels olis i els tractaments individuals dissenyats per gaudir al màxim els dies de festa.

 

 
Destaquem