Parcs i jardins per descobrir a la primavera: Ecoherbes Botànic

El Jardí Botànic Medicinal Ecoherbes Park es troba a l'Ampolla, a les Terres de l'Ebre

Després de tot el temps que hem hagut de passar a casa a conseqüència de la pandèmia, ara que se'ns permet la mobilitat, ve de gust estar a l'aire lliure. I tenint en compte que és primavera, i que el bon temps fa venir ganes de sortir al carrer perquè ens toqui una mica el sol, des de Catalunya M'agrada recorrem parcs i jardins de Catalunya per gaudir de l'ambient primavera en el seu màxim esplendor, sempre respectant les mesures sanitàries establertes.

La primera parada la fem a les Terres de l'Ebre, concretament a l'Ampolla, per descobrir el Jardí Botànic Medicinal Ecoherbes Park. Aquest és un gran espai natural al costat del Mediterrani, a tocar del Delta de l'Ebre, que permet als visitants gaudir d'una fantàstica passejada per la natura descobrint més de 400 espècies de plantes aromàtiques i medicinals. Plantes d'arreu del món que conviuen amb els arbres més propis de la zona, com són els garrofers i les oliveres.

 

Una visita que no deixa indiferent, i de la qual se'n pot gaudir en diferents modalitats. Podeu fer la visita lliurement seguint l'itinerari marcat i indicat amb plafons informatius. També hi ha visites guiades, amb grups, amb amics o amb la família. I també teniu la possibilitat de gaudir de tasts i degustacions.

Una experiència única que us farà passar un dia d'allò més interessant a la natura. Per participar-hi, cal adquirir entrada.

 
Destaquem