'Una Nit d'Hivern' a la Casa Batlló

Viure el modernisme català des d’una perspectiva única

Endinseu-vos en el món encantat de la Casa Batlló amb "Una Nit d'Hivern". En aquesta experiència, descobrireu una nova perspectiva d'aquesta joia del modernisme català que us deixarà bocabadats. Una vivència màgica que us transportarà a un altre temps!

Llums i ritmes que us transportaran

La Casa Batlló s'omple de llums i projeccions audiovisuals sorprenents, transformant-se en un espectacle de colors i formes que us submergirà en la seva arquitectura. Cada racó cobra vida, oferint una experiència nocturna que supera totes les expectatives.

En Mario Gas, besnét dels senyors Batlló, narra la vida quotidiana de la casa fa un segle i, a través dels relats de personatges com Fermina, la dona que cuidava els nets dels senyors Batlló, es reconstrueix una història carregada de tendresa. 

A més, aquest viatge es complementa amb la banda sonora del compositor Jordi Longán i la col·laboració de Sheila Blanco. Una banda creada especialment per aquesta vivència, i que aporta una dimensió emocional indescriptible. Cada nota està pensada per acompanyar-vos en aquest viatge, afegint una mica més de màgia a l'experiència.

Una oportunitat limitada

Una Nit d'Hivern és una oportunitat efímera amb aforament limitat, disponible fins al 18 de febrer de 2024. La franja horària és des de les 18:30 hores fins a les 20:45 hores. No deixeu passar l'oportunitat de viure aquesta aventura màgica a la Casa Batlló. Una experiència que serà difícil d’oblidar! 

Reserva les entrades a la pàgina oficial de la Casa Batlló

 

 
Destaquem