La música de guitarra envaeix el Parc Güell

El Museu d'Història de Barcelona - MUHBA ofereix al juliol quatre concerts de guitarra i un recital poètic

El juliol és temps de música i escenaris a l'aire lliure. Entre les múltiples propostes, sempre respectant les mesures de seguretat establertes, és la que arriba aquest mes de la mà del Museu d'Història de Barcelona - MUHBA, que recupera les seves activitats presencials amb visites i itineraris urbans, i dues propostes musicals a espais privilegiats.

 

Així, els divendres del mes de juliol, proposa el cicle de concerts d'estiu al Park Güell Guitarra/Bcn, que ofereix la possibilitat de gaudir de la guitarra clàssica d'Àlex Garrobé, la mediterrània i flamenca de Chicuelo acompanyat per Marco Mezquida i Paco de Mode, la guitarra mestissa de Pyrophorus Guitar Duo i del jazz manouche de la mà del quintet del guitarrista Albert Bello i el violinista Oriol Saña.

 

A més, el dijous, dia 16, el MUHBA Vil·la Joana acull l'espectacle Paraules i sons de Barcelona. Itinerari per la ciutat del XIX i XX, un passeig amb contrapunt musical pels relats literaris que han construït l'imaginari de la Barcelona contemporània a càrrec de l'actriu i rapsode Gemma Sangerman, acompanyada pel clarinet d'Oriol Romaní.

Els concerts, que començaran a les 21 hores, són gratuïts però cal reserva prèvia al web del MUHBA. L'espectacle poètic del dia 16 començarà a les 18.30 h, també amb accés gratuït amb reserva prèvia al web del MUHBA.

 
Destaquem