Les millors propostes per als últims dies de vacances

Catalunya ofereix múltiples possibilitats per gaudir del temps lliure

Arriba el final de les vacances però encara hi ha temps per gaudir del bon temps i de l'aire lliure abans de tornar a la rutina del dia a dia.

Recollim algunes de les activitats que es poden fer arreu del territori per gaudir de Catalunya!

El far del Fangar presideix la platja

El far del Fangar presideix la platja

Platja

Si us agrada anar a la platja, teniu mil indrets per descobrir, com ara les platges de Barcelona, les millors platges de la Costa Brava, gaudir de l'encant de les platges de la Costa Daurada, o deixar-vos captivar per la costa de les Terres de l'Ebre.

 

Buscant indrets singulars, podeu gaudir de l'encant de la platja situada més al nord de Catalunya, o bé triar els millors indrets per bussejar. I perquè cap membre de la família es quedi sense platja, no dubteu en consultar a quines platges podeu anar amb els gossos!

El Bosc Encantat és una bona opció per visitar amb nens i nenes

El Bosc Encantat és una bona opció per visitar amb nens i nenes

Amb els més petits de casa

Si voleu gaudir dels darrers dies de vacances en família, Catalunya us ofereix múltiples opcions. Podeu triar entre tres boniques excursions que seran tota una descoberta, visitar alguns dels museus més entretinguts per als infants, o fer senderisme en família als estanys de les Bulloses, així com conèixer un castell fent una ruta plena de fonts.

També podeu recórrer la Via Verda a la Terra Alta fins a un paratge de somni, o gaudir d'una estona en família vora el mar a la Costa Brava, o més al sud, a la Costa Daurada o al Delta de l'Ebre.

 
Tavertet és un dels miradors naturals més espectaculars

Tavertet és un dels miradors naturals més espectaculars

Catalunya interior

També aquests dies són una bona oportunitat per gaudir de la natura a l'interior del territori. Així, podeu recórrer el tram català del Camí de Sant Jaume, banyar-vos en algunes de les gorgues més impressionants de Catalunya, o gaudir de les vistes des d'alguns dels millors miradors del territori.

Aquestes són solament algunes de les propostes que podreu trobar al web Catalunyamagrada.cat!

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Destaquem