contingut promocionat


logo museu del modernisme

 

Guanya una entrada doble per visitar el Museu del Modernisme!

El pròxim 11 de maig, el MMBC celebra una visita especial amb motiu de l'Any Vallmitjana

Vols descobrir les joies del modernisme català? Doncs el Catalunya m'agrada, juntament amb el Museu del Modernisme de Barcelona, sortegem 7 entrades dobles per anar de forma gratuïta al museu. Aquest centre és l'únic museu d'Europa especialitzat en modernisme català, cosa per la qual disposa d'una col·lecció única d'arts decoratives, pintura, escultura, vidrieres i mobiliari de diferents cases de l'època. Si hi vols participar, només has d'emplenar el formulari que trobaràs més avall. Molta sort!

El pròxim 11 de maig, el Museu del Modernisme de Barcelona organitza una visita especial amb motiu de l'Any Vallmitjana, que commemora el 100è aniversari de la mort de l'escultor Venanci Vallmitjana i Barbany, un dels protagonistes de la renovació de l'escultura catalana de finals del segle XIX i principis del XX. Aquesta visita especial començarà a les 11 h i prestarà especial atenció a la figura de l'escultor. Podeu adquirir les entrades a la seva pàgina web.

 

Descobreix el Museu del Modernisme

La seu del MMBCN al carrer de Balmes 48, en ple Eixample barceloní, on s'hi poden trobar nombroses mostres d'arquitectura modernista. L'edifici on es troba el museu va ser projectat per l'arquitecte Enric Sagnier el 1902.

Sala vitralls
 
Fachada, nueva
 
2648   Dues nenes rient

 

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?