Gaudeix del patrimoni amb tallers per a totes les edats

Al mes de febrer hi ha diferents propostes per acostar-se al patrimoni de Catalunya d'una manera divertida

Descobrir el patrimoni de Catalunya pot ser ben divertit participant de diferents tallers que s'organitzen arreu del territori.

Aquest mes de febrer n'hi ha per a tots els gustos i edats. En proposem sis perquè tingueu per triar!

Antropologia forense

Antropologia forense

CSI ossos: Taller d'antropologia forense

L'11 de febrer, al MAC Barcelona, participa d'un taller on podràs conèixer les tasques que desenvolupa l'antropòleg físic amb les troballes arqueològiques, podràs manipular material per tal d'ampliar els coneixements d'osteologia humana i descobrir la metodologia usada en la determinació dels diagnòstics d'edat, sexe i patologia.

El curs se celebra a les 11 hores, i el preu és de 7 euros, amb reserva prèvia.

Més informació en aquest enllaç.

Paisatges d'hivern: curs d'aquarel·la

Els dissabtes 17 i 24 de febrer, i 2 de març, de 10 a 13 hores, podeu participar al Museu d'Art de Girona, d'un curs d'aquarel·la impartit per Joan Colomer. Podreu estudiar el dibuix, la perspectiva, el paper i l'aplicació del pigment per crear paisatges d'hivern a través de l'observació de les pintures conservades a les sales del museu.

L'activitat s'adreça a un públic adult, i el preu és de 60 euros. Cal inscripció prèvia aquí.

Més informació en aquest enllaç.

Titanic

Titanic

Titànic. Recrea el vestit més icònic de la pel·lícula

Si ets un fan de la pel·lícula Titànic, no et pots perdre el taller que proposa el Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa per celebrar el 25è aniversari d'aquest film històric. Així, us proposen participar de tres sessions, del 29 de febrer al 14 de març, a partir de les quals podreu reproduir o reinterpretar un dels vestits més icònics de la pel·lícula.

Una activitat adreçada a públic adult, amb places limitades prèvia reserva (937315202 o inscripcions@cdmt.cat) i un cost de 80 euros.

Més informació en aquest enllaç.

EN FAMÍLIA

L'aqua de Tarraco

El 3 de febrer, a les 17 hores, el Moll de Costa del Port de Tarragona acull una proposta adreçada als infants on s'explica com la Sabina i en Quintus volen instal·lar una nova font al seu peristil, però no tenen clar per on faran passar les canonades. Com arribava l'aigua a Tàrraco? I com es distribuïa? Descobriu-ho, i ajudeu-los a fer-ho possible.

El preu és de 4 euros, i cal reserva prèvia.

Més informació en aquest enllaç.

Taller punt de creu

Taller punt de creu

Conte i taller: "M'agrada dibuixar entre fils de brodar"

El 4 de febrer, al Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa, podeu gaudir d'un taller familiar, gratuït, d'11.30 a 13 hores, on podreu escoltar una història familiar curiosa. Després d'escoltar el conte, participareu d'un taller d'iniciació a la tècnica del punt de creu, pensat per a nens i nenes a partir de 7 anys acompanyats d'un adult.

Cal reservar plaça prèviament al 937315202 o auladidactica@cdmt.cat.

Més informació en aquest enllaç.

Retrats brutals: taller de màscares

El 10 de febrer, els més petits de casa poden participar del taller de màscares que proposa el Museu d'Art de Girona a les 11.30 h. Un taller per posar a prova la imaginació dels infants de 4 a 14 anys acompanyats d'una persona adulta.

El preu és de 4 euros per infant (acompanyant gratis), i es pot comprar l'entrada aquí.

Més informació en aquest enllaç.

FONT: patrimoni.gencat.cat

 
Destaquem