Fires de Nadal a Barcelona

Et recomanem els millors mercats de Nadal de Barcelona per visitar aquest 2023-2024.

Les fires de Nadal de Barcelona són un dels motius principals que a la ciutat es respiri l'ambient i l'esperit nadalenc tan característic d'aquesta època. Et recomanem els millors mercats de Nadal de Barcelona per visitar aquest 2023-2024.

Fira de Santa Llúcia

La Fira de Nadal de Santa Llúcia és la més coneguda de totes. Es celebra, cada any, davant de la Catedral de Barcelona, i en aquest 2023, la fira celebra la seva 236a edició.

La Fira de Santa Llúcia data de l'any 1786, i des d'aleshores, s'ha portat a terme. Tot i que Santa Llúcia és considerada la patrona de les modistes, sastres i de tots aquells que treballen en l'art de l'agulla, pocs articles de roba es troben a la fira. Més aviat, és un lloc de venda d'articles de Nadal i productes artesans.

En les seves 200 parades trobarem arbres de Nadal, llums, decoració i ornaments per aquestes festes i un munt de figures pel pessebre. No només és un lloc ideal al centre de la ciutat per anar a comprar els adorns de Nadal, a més a més, és una visita a un conte de Nadal. El recinte està decorat amb llums que il·luminen la plaça i les parades, amb arbres de Nadal, un Tió gegant i altres ornaments que fan d'aquesta fira una de les més especials.

La Fira de Santa Llúcia estarà oberta de dilluns a diumenge de 10 h a 21 h, des del 24 de novembre fins al 23 de desembre.

Fira de Nadal de la Sagrada Família

No hi ha cap fira de Nadal més especial en tota Barcelona que la de la Sagrada Família. Imagina't recórrer un passeig de més de 100 parades amb articles de Nadal sota l'atenta mirada del meravellós temple de Gaudí. I és que no existeix un entorn més especial per aquesta cita tan especial a Nadal.

No només trobaràs articles de Nadal en aquesta fira, també productes gastronòmics i locals com torrons, formatges, embotits, castanyes i caramels. També venen productes artesans i altres articles.

Romandrà oberta des del 25 de novembre fins al 23 de desembre, amb un horari que comprèn des de les 10.00 h fins a les 21.00 h, excepte els dissabtes que tancarà a les 22.00 h.

Fira de Reis de la Gran Via 2023-24

Podràs visitar la Fira de Nadal de la Gran Via cada dia de Nadal, però et recomanem un pla fantàstic que no podràs rebutjar.

La Gran Via és l'escenari d'aquesta fira de Nadal, una de les que més varietat d'articles ofereix al públic. Entre les seves paradetes s'hi troba productes artesans de tota mena, bijuteria, joguines, roba, art, articles de Nadal, productes gastronòmics... Sense cap dubte, és un lloc ideal on anar a comprar regals per aquestes festes!

Però, si vols viure una experiència especial, et recomanem que visitis la fira el dia 5 de gener, data que coincideix amb la Cavalcada dels Reis Mags. I és que, les seves majestats desfilaran pel Carrer Sepúlveda, a un carrer de distància de la fira, sobre les seves magnífiques carrosses en una proposta plena de música, festa i espectacles. Un pla divertit que encantarà a grans i petits!

Podràs gaudir de la fira des del pròxim 15 de desembre fins al 6 de gener, amb un horari de 10:00 h a 21:00 h excepte dissabtes i vigílies de festius, que ampliarà horari fins a les 22:00 h.

Nadal al Port 2023

La millor fira de Nadal per anar amb nens és la que es celebra al Port Vell de Barcelona, als peus de la Rambla i del Moll de la Fusta. I la raó és ben senzilla: és l'única fira que compta amb una impressionant nòria.

Però no només la nòria serà la protagonista de la fira, a més a més, hi haurà espectacles i concerts, una petita pista de gel perquè els infants es diverteixin i un pessebre flotant sobre el mar.

Necessites més raons per visitar aquesta fira? Bé, doncs et donem algunes més. Aquesta fira, tot i que és més petita que algunes de les anteriors, presumeix d'una il·luminació molt especial. Té un arbre de Nadal il·luminat amb més de 30 metres de llums que deixa a tothom bocabadat. I, al capvespre, la façana de la seu del Port de Barcelona s'Il·lumina per crear un ambient encara més màgic.

En aquesta fira trobaràs parades d'artesania, articles de regal i ofertes gastronòmiques molt captivadores.

La Fira del Port Vell estarà oberta des del 5 de desembre fins al 7 de gener, des de les 11:00 h fins a les 22:30 h.

A quina fira aniràs?
 

 
Destaquem