Fires a Catalunya per visitar aquest cap de setmana

Aprofitant el pont de desembre, us proposem un conjunt de fires per visitar

Aprofitant el pont de desembre, us proposem un conjunt de fires per visitar i gaudir de l’ambient festiu d’aquests dies. A quina aniràs?

 

Fira Medieval de Vic

6 al 10 de desembre - Centre històric de Vic

La Fira Medieval de Vic transforma el municipi de Vic en un entorn que sembla tret d'un conte de fades. Els visitants tornaran a l'època medieval passejant pels carrers del seu nucli antic que estarà ple de paradetes d'artesania i gastronomia, de personatges disfressats de nobles, firaires, princeses i dracs, espectacles i activitats medievals.

Una proposta única i divertida que reivindica el passat medieval de la ciutat de Vic amb un programa ple de plans que encantaran a nens i adults.

A més a més, la Fira Medieval coincideix amb la Fira d’Artesans de Vic que oferirà al públic articles de Nadal. El lloc ideal per endinsar-se en l’esperit nadalenc i on comprar els millors adorns per l’arbre de Nadal!
 

Fira de Nadal a Caldes de Montbui

5 al 10 de desembre - Caldes de Montbui

Caldes de Montbui és un poble que se’l coneix per les seves aigües termals. Però, a més a més de passar una bona estona al seu balneari, tots els ponts de desembre organitza una Fira de Nadal molt particular. I és que, durant tots els dies que es celebra la Fira, el poble serveix un deliciós caldo de Nadal a tots els veïns i visitants.

El caldo de brou es cuina a la Plaça, aprofitant les aigües termals del municipi, amb la col·laboració de diversos restaurants de Caldes de Montbui i a l’olla més gran de tota Catalunya. Tot un espectacle!

Però, a més a més de tastar la sopa, el poble celebra una Fira de Nadal que ven productes artesans, locals i gastronòmics, i ofereix un programa d’activitats molt entretingut, sobretot pel públic infantil. 

 

Fira de Nadal de Santa Llúcia

24 de novembre al 23 de desembre - Avinguda de la Catedral

Una de les fires imprescindibles d'aquest pont i de Nadal és la Fira de Santa Llúcia a Barcelona. Probablement, la fira de Nadal més popular de tota Barcelona i una de les més conegudes de tota Catalunya.

Es fa des del 1786, davant de la Catedral de Barcelona, lloc que li confereix una màgia més especial. La fira comptarà amb diverses paradetes on els visitants trobaran diversos productes i articles relacionats amb Nadal, com figures del pessebre, arbres de Nadal i decoracions.

A més a més, tota la fira està decorada amb motius nadalencs per endinsar als visitants en l'autèntic esperit de Nadal. Aprofita per fer un volt per la Plaça Catalunya, les Rambles i el Portal de l'Àngel per gaudir de les llums que il·luminen els carrers.

 

Saló del Manga 

7 al 10 de desembre - Fira de Barcelona

Torna a la Fira de Barcelona la 29a edició de la Fira del Manga aquest pont de desembre. Durant 4 dies, el recinte ferial a Hospitalet de Llobregat es transformarà en un lloc ple de cultura japonesa, l’anime, el manga i el cosplay.

Uns dies per gaudir d'una fira que estarà plena de programes amb activitats relacionades amb el món japonès i el manga, expositors on comprar merchandising, manga, productes gastronòmics japonesos i altres articles. Però això no és tot! El Saló del Manga també proposa concursos, karaokes, esdeveniments i espectacles que captivaran a tots els "otakus".

 

Ja saps a quin aniràs?

 
Destaquem