Que fer aquest cap de setmana

Fires pels dies 22, 23 i 24 de desembre

El cap de setmana ja és a la vora i segurament tens ganes de descobrir les millors fires de Nadal que tindran lloc aviat arreu de Catalunya. L'època de Nadal ja ha començat i nosaltres, des de Catalunya M’agrada hem preparat un llistat perquè puguis gaudir el cap de setmana com més t'agradi i et faci feliç amb la companyia d’amics i família. La màgia de Catalunya s'accentua els dies 22, 23 i 24 de desembre. No t'ho perdis!

Fira de Nadal de la Sagrada Família

24 novembre – 23 desembre 2023

La fira de Nadal de la Sagrada Família és una de les més importants i més antigues a Barcelona, que se celebra des de 1962. A la fira, hi pots trobar gairebé 100 paradetes on es pot gaudir dels millors productes alimentaris característics de Nadal entre altes. 

Els productes que es venen es poden classificar en quatre àmbits diferents:

  • Regals, principalment productes d’artesania, roba i bijuteria. Són els millors que s’hi poden fer per la família i els amics donant un toc d’originalitat. 
  • Els millors dolços típics catalans que et faran llepar els dits. 
  • Accessoris per decorar la llar a l'estil característic i propi d’aquestes festes. 
  • Fira per la compra d’arbres  i plantes de Nadal per adquirir tot el necessari per poder viure la millor experiència nadalenca. 

 

Fira de Nadal de Sant Tomàs de Blanes 

21 de desembre

Blanes, el paradís i la porta de la Costa Brava. Viu una de les millors fires de Nadal. 

Aquest esdeveniment tan engrescador té un gran enclavament històric pel que fa a les tradicions nadalenques que la fan única en el territori català i que deixen a tots els visitants immersos en un ambient encisador. La fira la conformen més de 130 parades entre les quals, es pot trobar una gran varietat de productes, entre ells destaquem els següents:

  • Artesania de qualitat: trobaràs peces úniques en el món fetes a mà pels millors artesans que posen totes les seves ganes en oferir els millors productes. 
  • Productes alimentaris típics: els plats típics faran els paladars embriagar-se amb els sabors completament autèntics de la regió.
  • Decoració característica de Nadal: els millors ornaments nadalencs per omplir la teva llar de vitalitat i originalitat.  
  • Joguines i regals per repartir esperit nadalenc: els més petits de la casa ho agrairan podent seleccionar les millors joguines i els millors regals entre una gran varietat i amplitud d’opcions.

 

Fira de Nadal de Castelldefels

15 fins al 23 de desembre

No et perdis una oportunitat màgica a Castelldefels!

La fira de Nadal de Castelldefels, és una de les més emblemàtiques del Baix Llobregat que, on hi trobareu diverses paradetes per a la compra de productes de Nadal de cara a les festes.

A més a més, pels més petits de la casa, la diversió no té fi, la fira organitza diversos esdeveniments lúdics com per exemple, el Campament del Pare Noel que regala somriures i emocions, els tallers de Nadal que desperten creativitat o donar-li uns quants cops de bastó al Caga Tió. 

Totes aquestes activitats són tradicions que tant els grans com els petits gaudeixen d’aquestes festes. Així que sense cap dubte, apunta't aquesta data que farà del teu Nadal unes festes inoblidables.

 

Pessebre vivent de les Gunyoles d'avinyonet

Prepareu-vos per viure una experiència única i vibrant al Pessebre Vivent de les Gunyoles d’Avinyonet!

Aquest esdeveniment, que arriba a la seva 45a edició, presenta una diferenciació fulgurant amb relació a les altres,  ja que a part de tenir connotacions religioses, representa també una autèntica expansió cultural local.

L'objectiu principal és promoure la participació activa de la gent, ja que en  aquest pessebre vivent, no només podràs tenir la possibilitat d’observar escenes bíbliques representades d'una manera única pels habitants del poble, sinó que també s’hi pot palpar la màgia en la interpretació oral que dona vida a cada moment.

 

Pessebre vivent a Corbera de Llobregat

2 de desembre fins al 13 de gener

Tenir l'experiència de poder assistir a un pessebre únic és tenir l’oportunitat de gaudir de l’escenificació protagonitzada per la comunitat local de la meravellosa ciutat de Corbera de Llobregat.

Ets a temps per gaudir de les representacions tradicionals que es viuen com per exemple el naixement de Jesús a Betlem, una de les tradicions teatrals referents de l'actualitat. Aquest pessebre supera la realitat pel que fa a la representació escénica del  text de caràcter evangèlic a més de ser una representació enriquida per comentaris en prosa i poesia popular.

 

Viu un cap de setmana diferent gaudint de les millores activitats que es se celebren a Catalunya durant aquestes festes plenes de vitalitat i esperit nadalenc.

Gaudeix de la Fira de Nadal de la Sagrada Família amb la gran quantitat de productes artesanals i originals que pots comprar o porta els teus fills a la Fira de Castelldefels perquè despertin la seva creativitat i coneguin al Pare Noel.

 
Destaquem