Una dotzena de fires per rebre el mes d'abril

Catalunya s'omple de mercats i propostes per a tots els gustos

Amb l'arribada del mes d'abril, Catalunya s'omple d'activitats i propostes per a tots els gustos i edats. Destaquen, en altres, les múltiples fires i mercats que se celebren arreu del territori, per donar a conèixer des de productes de proximitat, fins a artesania, gastronomia, i molt més.

Tot seguit, recollim algunes de les propostes per a la primera quinzena del mes. Però no deixeu de consultar les diferents agendes municipals i comarcals, ja que en trobareu moltes més!

Festival del Joc del Pirineu FOTO Festival del Joc del Pirineu

Festival del Joc del Pirineu FOTO Festival del Joc del Pirineu

Festival del Joc del Pirineu

El primer cap de setmana del mes d'abril arriba amb propostes com el Festival del Joc del Pirineu, a La Seu d'Urgell. Una oportunitat per viure amb actitud lúdica un cap de setmana i gaudir d'un munt de propostes diferents i especials per compartir amb amics, amb família i amb un mateix.

Consulta el programa.

Chessy Fest

Els mateixos dies, a Barcelona, s'hi celebra el Chessy Fest, on es podrà degustar una àmplia varietat de formatges nacionals i internacionals, a més dels pastissos de formatge més deliciosos de Barcelona, entre altres propostes.

Més informació.

Fira Comarcal de Primavera a Campllong FOTO Ajuntament de Campllong

Fira Comarcal de Primavera a Campllong FOTO Ajuntament de Campllong

Fira Comarcal de Primavera a Campllong

I ens traslladem ara fins al Gironès, on se celebra la Fira Comarcal de Primavera a Campllong, un veritable aparador de l'activitat econòmica i social de Campllong i de tota la comarca del Gironès. Fira comercial, exhibicions, concursos, i moltes més propostes.

Consulta-les aquí.

Març Gastronòmic al Prat de Llobregat

El diumenge, 7 d'abril, finalitza la campanya Març Gastronòmic al Prat de Llobregat, després d'un mes en el qual el visitant ha pogut degustar menús elaborats amb Pota Blava i Carxofa Prat a trenta-vuit restaurants de la zona. Aprofita els darrers dies!

Més informació.

Fira de la Mel a Riner FOTO Fires Catalanes

Fira de la Mel a Riner FOTO Fires Catalanes

Fira de la Mel a Riner

Els dies 6 i 7 d'abril se celebra la Fira de la Mel a Riner (Solsonès), on podreu comprar i degustar mel, així com productes relacionats amb la mel. Es realitzen tasts, tallers, exposicions, xerrades, i molt més.

Consulta els detalls.

Fira del Cargol a Sentmenat

Els mateixos dies, al Vallès Occidental, tens una cita amb la Fira del Cargol a Sentmenat, una fira anual multisectorial. A més, es faran diverses activitats lúdiques i culturals, com ara una bicicletada, una batucada, una xocolatada, rom cremat, carreres de cargols...

Mira la programació.

Fira d'Artés FOTO Diputació de Barcelona

Fira d'Artés FOTO Diputació de Barcelona

Fira d'Artés

I una proposta més per al primer cap de setmana. Parlem de la Fira d'Artés, que enguany arriba a la 63a edició. Els vehicles nous i d'ocasió i la maquinària agrícola comparteixen un cap de setmana amb un munt d'activitats, convertint la fira en un espai multisectorial i popular.

Consulta la proposta.

Fira del conill i l'artesania a Vilafant

Tanquem el primer cap de setmana d'abril amb la Fira del conill i l'artesania a Vilafant, que se celebra diumenge, dia 7. A més de la mostra gastronòmica i la fira de l'artesania, podreu gaudir d'activitats, tallers, concert, maridatge, jocs infantils... per a joves, grans i famílies.

Mira la programació.

Mostra Igualada – fira d'espectacles infantils i juvenils

Les propostes continuen el segon cap de setmana d'abril. Comencem parlant de la Mostra Igualada – fira d'espectacles infantils i juvenils, que se celebra de l'11 al 14. És fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya.

Consulta la proposta.

Fira Mercat de Navarcles. Fira de l'Abat. Monacàlia FOTO Bages Turisme

Fira Mercat de Navarcles. Fira de l'Abat. Monacàlia FOTO Bages Turisme

Festa del Pèsol Garrofal a Llavaneres

Del 12 al 14 d'abril gaudeix de la Festa del Pèsol Garrofal a Llavaneres. En ella, els visitants poden degustar una àmplia varietat de plats elaborats amb pèsol garrofal, a més de gaudir de mercats de productes locals, música en directe, demostracions culinàries, tallers i activitats per a tota la família.

Mira el programa d'actes.

Fira Mercat de Navarcles. Fira de l'Abat. Monacàlia

Els dies 13 i 14 d'abril torna la Fira Mercat de Navarcles. Fira de l'Abat. Monacàlia. Un viatge en el temps a través d'actuacions teatrals i espectacles diversos que rememoraran la relació entre el monestir de Sant Benet de Bages i el poble en qüestió.

Consulta la proposta.

Fira de Primavera, a Navàs

Els mateixos dies, no et perdis la Fira de Primavera, a Navàs. Una celebració de la cultura local, l'artesania, els productes agrícoles i les tradicions de la regió. Hi trobareu exposicions d'artesania local, mercat de productes agrícoles, gastronomia local, activitats culturals i jocs i entreteniment per a totes les edats.

La proposta, en aquest enllaç.

Més informació
 
Destaquem