Descobreix el Castell de Burriac en família pel camí de les fonts

Un itinerari circular assequible per a totes les edats

Si heu pensat sortir d'excursió aquests dies acompanyats dels més petits de casa, una bona opció és visitar el Castell de Burriac, al terme Cabrera de Mar i tocant al d'Argentona, i accedir-hi resseguint el camí de les fonts.

L'itinerari a resseguir no arriba als 5 quilòmetres i es calcula que es pot fer en un parell d'hores caminant. Assequible per als infants, cal tenir present el desnivell positiu de 290 metres durant el trajecte.

 

Un trajecte que esdevé entretingut per als nens i nenes, ja que comença a la font del Mig i continua cap a la font de les Sureres, la de l'Esquirol, la font del ferro... I una de les més singulars, la font Picant, on hi havia una antiga fàbrica embotelladora.

Una de les fonts a visitar és la del Ferro

Una de les fonts a visitar és la del Ferro

 

La recompensa a la caminada arriba al final del trajecte, quan arribeu al castell, ja que podreu gaudir d'unes magnífiques vistes. És un castell medieval habilitat per a la visita, situat dalt d'un turó a 400 metres sobre el nivell del mar, i que a sota té un antic poblat ibèric. El castell està declarat Bé Cultural d'Interès Nacional.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Destaquem