Descobreix els 'Castells de Catalunya' amb Daniel Romaní

El llibre presenta 50 reportatges que l'autor santcugatenc ha publicat al Diari Ara sobre la temàtica

El periodista i escriptor santcugatenc Daniel Romaní ha publicat un nou llibre sobre el patrimoni de Catalunya. Després de presentar els Monuments de Catalunya, els Tresors de Catalunya, i el Patrimoni Industrial en els seus llibres anteriors, ara publica Castells de Catalunya.

Un llibre que agrupa els 50 reportatges sobre la temàtica que l'autor ha publicat en el Diari Ara, i que ja està a la venda en diferents llibreries, després d'haver-se editat a càrrec de Viena Edicions.

Romaní ens guia en aquest nou llibre a través de la fortalesa de Salses, la ciutadella de Roses, les muralles de Girona, i de Tossa de Mar, la torre de Vallferosa, el recinte emmurallat de Montblanc, i d'Hostalric, i els castells de Santa Florentina, Requesens, Peralada, Montsonís, Miravet, Morella...

Portada del llibre

Portada del llibre

Castells de Catalunya ens guia de forma amena i rigorosa, i amb tota mena de detalls, per cinquanta fortificacions escampades arreu del país, algunes impecables, d'altre en runes, però totes extraordinàries i visitables.

Cal destacar que Daniel Romaní, qui ha publicat assaigs, novel·les i diverses obres per donar a conèixer el patrimoni català, ha guanyat recentment el Premi Internacional de Periodisme Pica d'Estats, pel reportatge "Castells per la província de Lleida", publicat a l'Ara l'agost del 2019.

Més informació
 
Destaquem