9 propostes per gaudir del cap de setmana

L'activitat no s'atura aquest darrer cap de setmana de setembre arreu de Catalunya

L'activitat no s'atura aquest darrer cap de setmana de setembre, i les propostes es multipliquen arreu de Catalunya oferint alternatives per a tots els gustos i edats. Destaquem algunes de les activitats dels pròxims dies.

Fira Agrària de Sant Miquel i Saló Eurofruit de Lleida

Fira Agrària de Sant Miquel i Saló Eurofruit de Lleida

Fires

De 26 al 29 de setembre se celebra la tradicional Fira Agrària de Sant Miquel i Saló Eurofruit de Lleida que, amb més de mig segle d'existència, ha esdevingut la trobada de referència per a les primeres marques del sector agrari en l'àmbit estatal, i un punt de trobada per a professionals, fabricants i agricultors.

D'altra banda, els dies 28 i 29 se celebra Automercat a Igualada, l'outlet més gran de la comarca de cotxes de segona mà, una oportunitat per trobar el vehicle d'ocasió que s'està buscant sense haver de recórrer tots els concessionaris de la ciutat.

 

I els dies 28 i 29 hi ha una cita amb Fira Nuvis Barcelona, on trobar una variada i seleccionada oferta de serveis nupcials, novetats, assessorament i avantatges i promocions durant els dies de fira.

Fira de les Portadores a Sant Cugat del Vallès

Fira de les Portadores a Sant Cugat del Vallès

I més fires per diumenge, dia 29. Sant Cugat del Vallès recupera el seu passat vitivinícola durant el cap de setmana amb la Fira de Portadores, mentre que Sant Cugat Sesgarrigues celebra Eco Sant Cugat, la Fira Mediambiental del Penedès. A Banyoles se celebrarà la Fira Cop d'Ull, on comprar, vendre i intercanviar objectes de tota mena, i a la Vall de Boí se celebrarà la Fira de Barruera, amb part ramadera i part comercial amb productors tant locals com d'altres comarques, alhora que s'ofereix diferents activitats durant el dia per a petits i grans.

Festa del Roser i del Most de Martorell

Festa del Roser i del Most de Martorell

 

Festes

Del 27 de setembre al 6 d'octubre se celebra la Festa del Roser i del Most de Martorell. Aquesta és una de les festes patrimonials més destacades del calendari local, i se celebra el primer cap de setmana del mes d'octubre amb la participació de la majoria d'entitats martorellenques. És una festa de caràcter cultural i popular.

Mentrestant, del 28 al 30 tindrà lloc la Fira de Sant Miquel a Hostalric, durant la qual s'oferirà al visitant la possibilitat de gaudir de diferents activitats culturals i de lleure com: animació infantil, correfoc, exposicions, teatre, visites guiades, i parades d'artesans, entre moltes altres propostes.

Aquestes tan sols són algunes de les propostes per aquests dies a Catalunya. No deixeu de consultar les agendes municipals per saber què fan a cada ciutat i municipi!

 
Destaquem