9 propostes per gaudir del cap de setmana

Les activitats es multipliquen durant el primer cap de setmana de setembre arreu de Catalunya

Arriba un nou cap de setmana, i amb ell el mes de setembre es fa sentir amb força amb múltiples propostes arreu del territori. De totes elles, en destaquem 9 perquè gaudiu d'aquests dies a Catalunya.

Cim i tomba

Cim i tomba

Propostes gastronòmiques

Els amants de la cuina tenen diferents cites durant el cap de setmana. Durant tot el mes de setembre s'està celebrant la Campanya Gastronòmica de La Cuina del Cim i Tomba a Tossa de Mar. Diferents restaurants ofereixen un menú especial amb un primer plat, el cim i tomba de segon plat, i uns postres.

Mentrestant, els dies 7 i 8 se celebra la Mostra Gastronòmica a Llinars del Vallès, per promocionar l'ampli ventall de comerços, artesans i restaurants del municipi i de la comarca. I el dia 8, Dixieland Tast Canyelles, una cita per gaudir de la bona gastronomia local i de la música en directe.

 

Fira d'Indians de Begur

Fira d'Indians de Begur

Fires i festes

Del 4 al 14 de setembre se celebra la Festa de la Verema a Alella, amb visites als cellers, presentació dels vins de la denominació d'origen, xerrades, música, cultura popular, fira d'artesans, gastronomia, i molt més!

D'altra banda, durant el cap de setmana se celebra la Fira d'Indians de Begur, que celebra la intensa relació entre Cuba i Begur amb una àmplia oferta lúdica i cultural que té com a fil conductor el passat indià.

I mentrestant, arriba una nova edició de la Festa dels Miquelets a Olesa de Montserrat, una festa de recreació històrica on s'escenifica amb rigor els diferents fets ocorreguts a la vila d'Olesa de Montserrat en el transcurs de la Guerra de Successió (1705-1714).

 
Festival Terra de Trobadors de Castelló d'Empúries

Festival Terra de Trobadors de Castelló d'Empúries

Propostes musicals

Fins al 15 de setembre s'estan celebrant les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, que mostraran les danses, músiques i cultura de diferents països per les comarques catalanes. Mentrestant, del 6 al 8 de setembre té lloc el Festival de Música Altaveu a Sant Boi de Llobregat, amb actuacions de personalitats musicals de primera línia, i una secció competitiva de grups revelació del panorama musical català i d'altres iniciatives relacionades amb la música.

I durant els mateixos dies se celebra el Festival Terra de Trobadors de Castelló d'Empúries. Un espai lúdic i cultural multidisciplinari en què es reviu el passat i l'esplendor comtal de l'Edat Mitjana.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Destaquem