9 propostes per gaudir del cap de setmana

L'activitat no s'atura aquest mes de juny arreu del territori

Arriba un nou cap de setmana, ja amb calor, i les activitats arriben a tots els punts de Catalunya per gaudir del temps lliure. Us fem algunes propostes perquè no us perdeu res!

Jornades familiars.

Jornades familiars.

Jornades en família

Del 7 al 9 de juny se celebren les Jornades familiars: Catalunya, Hola Família! Catalunya es converteix durant un cap de setmana en territori d'oci per a les famílies. Tria entre la costa o la muntanya i gaudeix d'activitats gratuïtes i de descomptes únics.

També els dies 8 i 9 de juny té lloc La Festa dels Menuts a Món Natura Delta, un cap de setmana amb moltes activitats per als xiquets i xiquetes, on es podran trobar diferents espais amb espectacles, música, jocs i tallers infantils, entre altres, rodejats del paisatge, les tradicions i la gastronomia del Delta de l'Ebre.

 

Arrels del vi.

Arrels del vi.

Fires

Durant el cap de setmana se celebren diferents fires de tota mena arreu del territori. Entre elles, la Fira Arrels del Vi a Sant Martí d'Empúries (L'Escala). Se celebra els dies 8 i 9, i és la fira professional de vins de la DO Empordà oberta a tothom. Una oportunitat única per tastar més de 100 referències dels excel·lents vins empordanesos, conèixer als propietaris i enòlegs dels millors cellers, i comprar a preu de celler veritables joies vinícoles de la DO Empordà.

Els mateixos dies té lloc la Fira d'Indians a Cadaqués. Un any més Cadaqués viatjarà en el passat, un viatge per reviure tradicions, balls, productes artesans, tot recordant els costums dels seus avantpassats. I també la Fira de la Mar a l'Ametlla de Mar. Un cap de setmana ple d'activitats nàutiques a preus especials. Xerrades, tallers i exposicions mediambientals per fer valdre l'essència mediterrània de l'Ametlla de Mar.

Mercat Medieval.

Mercat Medieval.

 

Altres festes

Durant el cap de setmana se celebra Ludi Rubricati, la Festa Romana a Sant Boi de Llobregat. Enguany, la termàtica està ambientada al voltant de les eleccions. Hi haurà tallers, jocs, contes, danses, recreació històrica, recollida solidària d'aliments, servei de bar, i molt més.

I també té lloc aquests dies el Mercat Medieval de Castellet i la Gornal, una forma diferent i única de visitar la població.

Fira de l'ou.

Fira de l'ou.

Activitats de diumenge

Diumenge, dia 9 de juny, hi ha previstes diferents fires i festes arreu de Catalunya. Entre elles, se celebrarà la Fira de l'Ou de Sant Guim de Freixenet. Mentrestant, a Vallbona d'Anoia se celebra la Fira de la Garlanda.

Aquestes són només algunes de les propostes del cap de setmana a Catalunya. No deixeu de consultar les agendes d'activitats dels diferents municipis!

 
Destaquem