9 activitats per gaudir del cap de setmana

Les propostes per gaudir del temps lliure el cap de setmana s'estenen arreu de Catalunya

Arriba un nou cap de setmana, i les propostes per gaudir del temps lliure es multipliquen arreu de Catalunya. Fires, festes, trobades, mercats... propostes per a atots els gustos i edats. A continuació en destaquem algunes, però no deixeu de consultar les diferents agendes municipals per veure què fan als diferents pobles i ciutats del territori.

Festival de Blues de Cerdanyola

Festival de Blues de Cerdanyola

Festivals

Del 5 al 13 d'octubre se celebra Reviu Ilturo, Festival Cultural Iberoromà a Cabrera de Mar. Durant aquests dos caps de setmana es podrà assistir a les visites guiades dels jaciments arqueològics, participar de tallers familiars amb contingut històric, i assistir a monòlegs i diàlegs de recreació on personatges de l'època expliquen les seves vivències, entre moltes altres propostes.

D'altra banda, segueix el Festival Internacional de Blues de Cerdanyola del Vallès, fins al 13 d'octubre, una cita ineludible dins de la música negra del nostre país. També segueix el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya a Sitges, una cita ineludible per als cinèfils i per a tots els espectadors que volen veure les últimes tendències i les noves tecnologies aplicades al cinema i a la producció audiovisual.

 

I del 10 al 13 té lloc el FesticAM, el Festival Internacional de Teatre i Circ d'Amposta, que converteix la capital del Montsià en un espai de referència del circ, el teatre físic i les arts escèniques a les Terres de l'Ebre.

Saló Nàutic Internacional de Barcelona

Saló Nàutic Internacional de Barcelona

Fires

Del 9 al 13 d'octubre torna un dels clàssics d'aquesta època a la capital catalana, el Saló Nàutic Internacional de Barcelona, el més important d'Espanya en la seva especialitat. També aquest cap de setmana se celebra ExproReus, la Fira de Fires a Reus, on es poden trobar tota mena de productes: des de vehicles, fins a mobiliari, tecnologia i alimentació, entre d'altres.

També aquests dies té lloc la Fira Mediterrània de Manresa que, amb un caràcter interdisciplinari, aglutina els diferents llenguatges artístics: arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració oral i teatre.

 
Festa de l'Aiguardent a Pratdecompte

Festa de l'Aiguardent a Pratdecompte

Festes

Durant el cap de setmana se celebren diferents festes arreu del territori. Una d'elles és la Festa de l'Aiguardent de Prat de Comte, on tot el poble obre les portes per acollir els alambins i les diferents mostres d'entitats, firaires, expositors, i molt més.

I dia 13 se celebra la Festa del Bolet a Seva, on es pot gaudir d'una cinquantena de parades de productes autòctons i artesanals del poble, i hi ha degustació de bolets, entre altres propostes.
 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?