8 propostes per gaudir del cap de setmana

Arriba un nou cap de setmana de juliol amb activitats a tots els racons de Catalunya

Amb el cap de setmana les activitats es multipliquen arreu de Catalunya per poder gaudir del temps lliure. D'entre totes les activitats previstes, en destaquem algunes perquè no tingueu cap excusa per quedar-vos a casa!

European Balloon Festival a Igualada

European Balloon Festival a Igualada

Festivals

Si parlem de festivals, aquest cap de setmana hi ha propostes per a tots els gustos. Fins al diumenge, dia 14 de juliol, se celebra l'European Balloon Festival a Igualada, un certamen que s'organitza des de 1997, i que consisteix en una concentració de globus aerostàtics (la més nombrosa del sud d'Europa) que, aplega pilots de molt diverses nacionalitats.

Si parlem de música, fins a finals de mes té lloc el Festival Pas, Pont a les arts sonores a Martorell, on descobrir artistes, música, tendències, idees, amics i relacions humanes. També durant aquest cap de setmana té lloc el Rodafolk, Festival de Música Tradicional a Roda de Ter. Enguany seran els bascos Korrontzi els qui obriran aquesta nova edició el divendres 12 de juliol a les 10 del vespre al Teatre Eliseu. Totes les propostes musicals són gratuïtes.

 

Pont a les Arts Sonores a Martorell

Pont a les Arts Sonores a Martorell

I fins al 31 de juliol s'està celebrant el Grec Festival a Barcelona, la principal cita de la ciutat amb el teatre, la dansa, la música i el circ. Després de 43 edicions, el Grec Festival de Barcelona s'ha convertit en el primer productor d'espectacles a Catalunya, amb una doble missió: donar suport a la producció local i mostra algunes de les millors creacions dels col·lectius i artistes catalans, i ser una finestra oberta al món que presenti des de la ciutat les propostes més interessants de diferents països.

Festa del Segar i el Batre a Avià

Festa del Segar i el Batre a Avià

Festes

De festes, durant el cap de setmana, també n'hi ha per a tots els gustos. Entre elles, el dissabte, 13 de juliol, se celebra l'Escaldàrium, la festa del foc i de l'aigua de Caldes de Montbui. Una festa que és una al·legoria de l'origen de Caldes i les seves aigües termals.

 

D'altra banda, Avià celebra diumenge la Festa del Segar i del Batre, una celebració que té com a finalitat recordar la manera tradicional de fer les tasques de la sega i la batuda, essent alhora un homenatge a la figura del pagès.

Mercat dels Sentits a Maçanet de la Selva

Mercat dels Sentits a Maçanet de la Selva

Més propostes

Fins a finals de mes, els amants de la màgia tenen una cita amb el Festival de Màgia a Llívia, amb diferents propostes els dissabtes a la tarda. I també fins a finals de juliol s'està celebrant el Mercat dels Sentits a Maçanet de la Selva, on tots els dissabtes al vespre es pot gaudir d'espectacles, concerts, tallers, degustacions i d'altres activitats que despertaran el més profund dels teus cinc sentits.

 
Destaquem