8 activitats per gaudir del cap de setmana

Les propostes més destacades de l'agenda setmanal a Catalunya

Arriba un nou cap de setmana i l'activitat no s'atura arreu de Catalunya per gaudir del temps lliure sigui en família o amb amics, amb propostes per a tots els gustos. De totes elles, en destaquem algunes perquè tingueu on triar i remenar.

Festa del Mercat a Amposta.

Festa del Mercat a Amposta.

Fires i Festes

Durant el cap de setmana són molts els municipis que celebren fires i festes de tota mena. Des d'aquest divendres, i fins diumenge, se celebra la Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta, una festa de recreació històrica que vol rememorar la vida de la capital del Montsià de principis de segle XX.

Mentrestant, a Cardedeu, tindrà lloc la FICARD, la Fira de Sant Isidre, amb expositors dels sectors de la ramaderia, l'indústria, el comerç, el turisme, la restauració, l'automoció i també entitats, a més d'activitats ben diverses per a totes les edats.

 

Fires de Maig a Vilafranca.

Fires de Maig a Vilafranca.

Fires multisectorials

En les mateixes dates se celebren les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès, un esdeveniment centenari que ha perdurat en el temps, convertint-se en una fira multisectorial de referència, i un clar baròmetre de la vitalitat i diversitat d'empreses i comerços del territori.

Mentrestant, se celebra la Fira Expobages Manresa, la fira multisectorial punt de referència de la Catalunya Central.

Fira del Vapor.

Fira del Vapor.

 

Més propostes

També del 17 al 19 de maig té lloc Tossa Indiana, la Fira dels Indians de Tossa de Mar. Una festa que, en la seva tercera edició, vol ser un record del passat indià del municipi, amb activitats com balls caribenys, menús gastronòmics, visites guiades pel patrimoni indià, tallers infantils, i molt més.

I dissabte i diumenge, Sant Vicenç de Castellet es trasllada a principis del segle XX, període de creixement i progrés històric pel municipi, per celebrar la Fira del Vapor.

Girona temps de flors.

Girona temps de flors.

Flors i cava

Mentrestant, i fins al diumenge, 19 de maig, encara es pot gaudir del Girona Temps de Flors, amb exposició de flors, monuments, patis i jardins. I fins al 2 de juny, al Penedès, se celebra La Primavera del Cava, un programa d'activitats enoturístiques molt singular. Entre elles, tallers gastronòmics de cuina i Cava, una cursa pels camins del Penedès, unes Mini Cavaolimpiades, rutes en bici per les vinyes o descobriment dels ocells del Cava.

 

Aquestes i més propostes les podeu consultar a le spàgines web dels Ajuntaments d'arreu de Catalunya.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Destaquem