8 activitats per gaudir de l'últim cap de setmana d'abril

Les propostes per aprofitar el temps lliure a Catalunya

Ja ha passat la Setmana Santa però l'activitat no s'atura durant l'últim cap de setmana d'abril arreu de Catalunya. D'aquesta manera, del 25 al 28 d'abril hi ha diferents fires i festes, i propostes de tota mena, per gaudir del temps lliure.

Començant per les fires i festes, del 25 al 28 d'abril se celebren les Festes de Primavera de l'Hospitalet de Llobregat. Gegants, gegantes, capgrossos, teatre, cinema, opera i sarsuela, parades de llibres a la Rambla, vestits de paper, esports, cant coral i moltes més són les propostes de les quals es podrà gaudir durant aquests dies.

 

Fira de Primavera a Martorell.

Fira de Primavera a Martorell.

D'altra banda, del 26 al 28 se celebra la Festa del Mussol a Sant Quirze del Vallès, amb lliurament de premis, música i fira d'artesans, entre altres propostes. Els mateixos dies se celebra la Festa de la Malavella, una festa d'esoterisme i misteri d'una llegenda feudal a Caldes de Malavella. I fins al 5 de maig, la Fira de Primavera de Martorell. El programa inclou actes per a tots els públics: fires d'artesania, comercial, del motor, fira del bestiar, jornades de portes obertes, exposicions, concerts, i molt més.

El dissabte, dia 27, se celebra també la Fira de la Transhumància a Sant Antoni de Vilamajor, amb diferents activitats que recorden el passat ramader del municipi. I durant el cap de setmana, també té lloc, entre moltes altres propostes, la Fira del Maresme d'Artesans del Formatge i de Pastor a Sant Pol de Mar, que inclou xerrades, tastets i parades de venda de productes.

 

Fira de la Transhumància a Sant Antoni de Vilamajor.

Fira de la Transhumància a Sant Antoni de Vilamajor.

 

I més propostes. Aquest cap de setmana finalitza El Supermes, l'abril més divertit al Baix Llobregat!, que durant tot el mes ha ofert diferents propostes familiars de tota mena. I fins al 18 de maig, Tossa de Mar presenta "Tossa Font de Llum", un innovador espectacle lumínic a les muralles. Es tracta d'una projecció que reviu la història i l'origen de la vila a través d'un mapping amb espectaculars efectes de llum i so a les muralles.

Aquestes i més activitats les podeu consultar a les diferents pàgines web de turisme dels municipis de Catalunya. Gaudiu del cap de setmana!

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?