7 propostes per gaudir del cap de setmana

Arriba l'equador del mes de setembre i amb ell no s'aturen les activitats arreu de Catalunya

Arriba un nou cap de setmana, a l'equador del mes de setembre, i les activitats no s'aturen arreu de Catalunya per gaudir del temps lliure. Destaquem algunes de les activitats dels pròxims dies.

Festa de la Verema a Alella

Festa de la Verema a Alella

Fires i festes

Fins al 14 de setembre s'està celebrant la Festa de la Verema a Alella, amb visites als cellers, presentació dels vins de la denominació d'origen, xerrades, música, cultura popular, fira d'artesans i gastronomia.

 

Mentrestant, del 12 al 15 de setembre té lloc Visana, la Fira de la vida sana i natural a Sant Antoni de Vilamajor, amb l'objectiu de donar a conèixer diferents opcions que es poden integrar dins la vida quotidiana per fer un dia a dia més plaent i harmoniós. I del 13 al 15, nova cita amb la Fira Mercat Modernista a Canet de Mar. Com cada any el centre històric s'impregnarà d'elements i de recreació del segle passat mentre es pot gaudir d'actuacions, d'activitats culturals, artístiques, lúdiques, infantils i gastronòmiques de tota mena, entre altres propostes.

Fira de la Vinyala, la Fira del Cargol de Vinya a Òdena

Fira de la Vinyala, la Fira del Cargol de Vinya a Òdena

També dia 15 de setembre se celebra la Fira de la Vinyala, la Fira del Cargol de Vinya a Òdena, en la qual l'artesania, el lleure i la gastronomia són els elements bàsics d'aquesta fira.

 

Propostes culturals

Aquest diumenge, dia 15, finalitzen les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya. Unes jornades que mostren les danses, músiques i cultura de diferents països del món per les comarques catalanes.

Festivalet de Circ de Manresa

Festivalet de Circ de Manresa

D'altra banda, els dies 13 i 14 té lloc el Festivalet de Circ de Manresa, i el dia 14 és el torn de Festivart el Pla de Rubió.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Destaquem