7 propostes per gaudir del cap de setmana

Catalunya s'omple d'activitat durant els pròxims dies per gaudir del bon temps arreu del territori

Arriba un nou cap de setmana, i les activitats s'estenen arreu de Catalunya per gaudir del bon temps del mes de juny. Els dies 15 i 16 destaquen les propostes gastronòmiques, entre moltes altres activitats pensades per a tota la família. En destaquem algunes.

Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

 

Propostes gastronòmiques

Aquells qui gaudeixen amb les propostes gastronòmiques, tenen múltiples opcions amb les quals gaudir durant el cap de setmana. D'una banda, fins a finals de mes se celebra la Ruta de les Tapes, Menja't Olot d'una mossegada. També se celebren les Jornades de l'Arròs d'Amposta, fins al 30 de juny.

 

I durant aquest cap de setmana, 15 i 16 de juny, també tenen lloc les Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig del Camp i Miami Platja, que s'han convertit en un referent gastronòmic del municipi i de la demarcació, així com de les Jornades Gastronòmiques dels Fideus Rossejats a l'Ametlla de Mar, entre moltes altres propostes.

Fira d'atraccions de Mataró.

Fira d'atraccions de Mataró.

Fires i festes

Fins al 16 de juny s'està celebrant la Fira d'Atraccions i Fireta de Primavera a Mataró, una de les firesmés grans de Catalunya, amb una nòria de més de 50 metres d'alçada. D'altra banda, del 15 al 16 de juny té lloc la Fira del Pa i del Cereal a Cervera, amb l'objectiu de mostrar i sensibilitzar els visitants sobre el potencial gastronòmic, turístic, cultural i comercial de la ciutat.

 
Festa de les Falles de Durro

Festa de les Falles de Durro

Festes tradicionals

El dissabte, 15 de juny, tindrà lloc la Festa de les Falles de Durro a la Vall de Boí, una gran festa tradicional de l'Alta Ribagorça. Uns ritus que feien els homes per donar gràcies als déus per l'èxit de les collites i l'arribada del bon temps.

 

 
Destaquem