7 activitats per gaudir del cap de setmana

Les propostes no s'aturen arreu de Catalunya durant aquests dies

Arriba un nou cap de setmana i amb ell les propostes es multipliquen arreu de Catalunya per gaudir del temps lliure. Destaquem algunes d'aquestes activitats.

Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Propostes gastronòmiques

Durant el cap de setmana se celebren diferents fires que tenen la gastronomia com a protagonista. Entre elles, la Mostra de Vins i Caves de Catalunya a Barcelona del 20 al 24 de setembre. Una mostra que arriba a la 39a edició estrenant ubicació, al barri de Sant Antoni, i al costat d'un dels mercats més emblemàtics de la ciutat. La Mostra és l'aparador de les Denominacions d'Origen catalanes a Barcelona durant les festes de La Mercè; una forma interessant d'introduir nous amants en la cultura del vi.

 

Fira de l'Ametlla de Vilagrassa

Fira de l'Ametlla de Vilagrassa

D'altra banda, els dies 21 i 22 té lloc la Fira de l'Ametlla de Vilagrassa, amb mostra d'elaboradors de productes de l'ametlla, mercat de pagès, i molt més. I el dia 21, també se celebra la Fira de la Cervesa Artesana de l'Espelt, que combina un ambient gastronòmic vinculat bàsicament amb la cervesa amb degustacions i tastos, amb un ambient familiar dins l'entorn rural. Parlant de cerveses, a Sant Cugat del Vallès se celebra durant el cap de setmana una nova edició del Sant Q Beer Festival.

D'altra banda, diumenge, dia 22, té lloc la Festa del Most a Sant Quirze del Vallès. Una festa reprodueix l'activitat tradicional de la verema, i de la posterior trepitjada del raïm, premsada, i bullició de la mistela, què es podrà consumir al cap de dos anys, en la següent edició de la Festa del Most.

 
Fira de Santa Tecla a Berga

Fira de Santa Tecla a Berga

Més propostes

Més enllà de les propostes gastronòmiques, durant el cap de setmana hi ha més cites en el calendari. Entre elles, la Fira de Santa Tecla a Berga, els dies 21 i 22 de setembre. Una fira agroalimentària i ramadera on hi ha exposició d'animals, productors agroalimentaris i un espai dedicat al Món Rural.

D'altra banda, el dia 21 se celebra la Igualada Urban Running Night Show, una proposta lúdica, comercial i esportiva que fa vibrar a tota una ciutat amb més de 25.000 persones animant als carrers i gaudint de les nombroses activitats.

Aquestes i altres activitats les podeu consultar visitant les agendes web dels diferents municipis de Catalunya.

 
Destaquem