6 propostes per gaudir del cap de setmana

La cultura i la gastronomia centren les activitats dels pròxims dies a Catalunya

Arriba un nou cap de setmana, el primer del mes d'octubre, i, amb ell, una nova oportunitat de gaudir del temps lliure en família o amb els amics, sempre atenent a les mesures adoptades per contenir la Covid-19.

Sigui com sigui, segur que ben a prop de casa tens alguna proposta de la qual gaudir amb seguretat. Compartim tot seguit algunes d'aquestes activitats previstes, però no deixeu de consultar les diferents agendes municipals.

El Blues arriba a Cerdanyola

El Blues arriba a Cerdanyola

Propostes culturals

Són moltes les propostes culturals per aquest cap de setmana. Entre ells, de l'1 al 4 d'octubre se celebra la cinquena edició del Festival Una Tona de Màgia. L'equip del festival ha treballat per adaptar-lo a les mesures de seguretat, salut i higiene recomanades per prevenir contagis de la covid-19 i seguir la normativa del PROCICAT i les indicacions del Pla de represa del sector cultural, Arts escèniques i musicals que ha elaborat el Departament de Cultura.

I més màgia del 2 al 4 d'octubre amb Montgai Màgic, Fira de Màgia al carrer. En la seva 12a edició, i per tal d'adaptar-se a les mesures sanitàries necessàries, la Fira de la Màgia al Carrer, se celebrarà al camp de futbol de Montgai en comptes de places i carrers del poble. El nou emplaçament permet mantenir en tot moment un aforament controlat i garanteix l'aplicació de mesures sanitàries com el control de la temperatura.

Parlant de música, divendres, dia 2, arrenca una nova edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola del Vallès, que s'estendrà fins a dia 11. Enguany, el festival s'adaptarà a les mesures sanitàries marcades per les autoritats i es garantirà la seguretat tant dels artistes com del públic assistent.

 
Cavatast

Cavatast

Propostes amb la gastronomia com a protagonista

La gastronomia és molt present al calendari per arrencar el mes d'octubre. Els dies 2, 3 i 4 se celebra la 24a edició del Cavatast, la mostra de caves i gastronomia a Sant Sadurní d'Anoia, enguany amb nous espais i nou funcionament per adaptar-se a la realitat del moment.
D'altra banda, dissabte i diumenge se celebra la 26a edició de la Fira de l'Avellana de la Selva a Brunyola, i dissabte se celebra la Fira dels Millors Vermuts de Catalunya a Palamós.


Recordem que aquestes són només algunes de les propostes per al cap de setmana, i que en podeu saber més consultant les agendes municipals. Les activitats, a més, es poden veure alterades per la situació generada per la Covid-19. Respecteu sempre les mesures sanitàries establertes.

 
Destaquem