6 cites esportives per al mes de novembre

Si t'agrada l'esport a l'aire lliure, a Catalunya tens múltiples propostes!

Arriba el mes de novembre, i a Catalunya, entre moltes altres propostes, no falten les cites esportives. Avui en destaquem sis de ben diferents, perquè us feu una idea del que se us proposa!

Campionat Internacional de Fitness a Santa Susanna

Comencem amb el Campionat Internacional de Fitness a Santa Susanna que se celebra fins al 6 de novembre, amb participants internacionals de fitness i bodybuilding de les diferents categories de júnior, sènior i màster.

Més informació.

Gualba Trail

Tots els amants de l'esport i la natura, no es poden perdre la Gualba Trail, que enguany se celebra el 5 de novembre. Una cursa que s'emmarca en un seguit d'activitats organitzades durant l'any al municipi emmarcades en el respecte a la natura, la preservació d'aquesta, i amb un component solidari.

La "Gualba Trail" és una fantàstica cursa de muntanya. Inscriu-te ja!

Més informació.

Rogaine Internacional d'Orientació a Vallfogona de Ripollès

Els Aligots organitzen la primera Rogaine Serra de Milany, a Vallfogona de Ripollès, el dia 11 de novembre. Una oportunitat emocionant per explorar la natura, utilitzant habilitats de navegació i orientació.

La Rogaine és una disciplina esportiva d'orientació en què els equips han de recórrer un terreny extens amb l'objectiu de trobar el màxim nombre de punts de control en un temps determinat. Aquests punts estan marcats en un mapa i els equips han de planificar la seva ruta per optimitzar la seva puntuació.

Més informació.

Mitja Marató de Ripoll FOTO Ajuntament de Ripoll

Mitja Marató de Ripoll FOTO Ajuntament de Ripoll

Mitja Marató de Ripoll

El 19 de novembre és el torn de la Mitja Marató de Ripoll, que un any més proposa tres distàncies. La principal és la de 21 quilòmetres, però també es pot córrer la Comte Guifré (de 10 km) o la Bressol de Catalunya (de 5 km).

La Mitja Marató de Ripoll és oberta a atletes de tots els nivells, des de corredors amateurs fins a professionals. Inscriu-te!

Més informació.

"Xino-Xano", cicle de caminades al bosc a Argençola

Una manera diferent de fer activitat física al medi natural i gaudir dels seus beneficis, és participant del "Xino-Xano", un cicle de caminades al bosc a Argençola gratuïtes obertes a tothom i de caràcter familiar, per donar a conèixer el terme municipal i convidar a tothom a gaudir del seu entorn natural, combinant salut i paisatge.

La pròxima cita és el 19 de novembre! Més informació.

Cursa solidària 4 Camins a Granollers

Ja el 26 de novembre és el torn de la Cursa solidària 4 Camins a Granollers, organitzada pel Club Natació Granollers, que transcorre per camins i algun corriol. Aquesta cursa d'hivern i de perfil força exigent, arriba a la cinquena edició, i transcorrerà pels municipis de Granollers, La Roca del Vallès i Vilanova del Vallès.

Més informació.

 
Destaquem