6 activitats per gaudir del cap de setmana

El mes d'agost es fa sentir amb força arreu de Catalunya

El mes d'agost es fa sentir arreu de Catalunya amb molta força, i, tot i que moltes persones han marxat fora de vacances, també són moltes les que trien Catalunya per gaudir del període estival. Tot seguit us proposem algunes de les activitats que es poden gaudir durant el cap de setmana arreu del territori!

Festes

Moià celebra els dies 9 i 10 d'agost La Cabra d'Or. Una festa que arriba al seu desè aniversari i que convertirà el centre del poble en un real poblet medieval de segle XIV, i els seus habitants i botiguers, tot disfressats, acompanyen la decoració de carrers i places.

 

D'altra banda, dissabte, dia 10, se celebra la Festa de Sant Salvador a les Borges Blanques. Un any més, l'ermita de Sant Salvador acollirà l'Aplec de Sant Salvador, que se celebra cada agost en honor del sant i que aplega gairebé mig miler de persones. Hi haurà missa, sardanes i sopar de germanor, entre altres.

Festival Internacional de Música de Cadaqués

Festival Internacional de Música de Cadaqués

 

Festivals

Des del passat cap de setmana s'està celebrant el Festival de Música de Begur, que s'estendrà fins al dia 24 d'agost, oferint concerts de qualitat, però alhora assequibles per a un gran públic, així com una diversitat d'estils que aquest any van des del soul a la cançó o el pop, passant pel flamenc i altres ritmes.

D'altra banda, el pròxim 13 d'agost finalitzarà el Festival Internacional de Música de Cadaqués, que arriba a la seva 48a edició. I fins al 7 de setembre s'està celebrant el Festival de Música de la Cerdanya, tot un referent de música clàssica al Pirineu.

Tot plegat sense oblidar que els amants de la música també tenen aquest estiu una cita amb el Cap Roig Festival, que concentra els millors artistes del món de la música en un paratge natural impressionant de 17 hectàrees de superfície davant del mar en un dels jardins botànics més importants de la Mediterrània.

 
Destaquem