5 platges nudistes de la Costa Brava

Practicar el nudisme està permès en una seixantena de platges de la costa catalana

La Costa Brava ofereix als amants del mar múltiples possibilitats per gaudir del bany a les seves aigües. Aquells qui opten per practicar el naturisme, poden fer-ho en múltiples indrets, podent escollir alguna de les cales que ofereix el litoral envoltats de natura.

En destaquem 5 que et sorprendran.

Cala Illa Roja

Cala Illa Roja

Platja Illa Roja (Begur)

Aquesta platja nudista es troba entre Begur i Pals, envoltada de penya-segats, rep aquest nom en referència a la illeta rocosa de color vermellós que té davant. Una platja que ofereix un entorn magnífic, amb parets rocoses, boscos de pins, aigües transparents, pendent bastant pronunciat i sorra daurada de gra gruixut. Una platja nudista de prestigi internacional.

Platja de Borró

Platja de Borró

Platja de Borró (Colera)

A la Punta del Borró, entre la platja de Garbet i la platja Grifeu de Llançà, es troba la Platja de Borró. Una platja concorreguda, entre roques, que ofereix un paisatge rocós amb vegetació, i on fondegen força vaixells. Una platja d'arena fina que no disposa de cap servei.

Cala Tamariua

Cala Tamariua

Cala Tamariua (Port de la Selva)

A l'Alt Empordà, Cala Tamariu és una de les platges nudistes més emblemàtiques del litoral català. Rep el nom dels tamarius que creixen als marges, i és una de les poques platges de sorra que es poden trobar al cap de Creus, un enorme bloc rocallós que s'endinsa en el Mediterrani formant una península i dona lloc a uns paisatges impressionants i a un litoral bellíssim i accidentat.

Des del Port de la Selva, s'hi pot arribar per l'interior i també pel camí de ronda. De sorra gruixuda, és un indret salvatge, on no trobareu més serveis que els que brinda la natura. 

Cala Murtra

Cala Murtra

 

Cala Murtra (Roses)

En ple Parc Natural del Cap de Creus, al municipi de Roses, a la carretera que porta a Cala Montjoi, es pot trobar Cala Murtra. Una cala absolutament verge, amb un excel·lent entorn natural, i amb aigües tranquil·les, solitàries i transparents. La platja és de còdols, i està envoltada de penya-segats. A la platja s'hi accedeix a peu, i no disposa de cap servei.

Cala Figuera

Cala Figuera

Cala Figuera (Tossa de Mar)

A 3 quilòmetres de Tossa de Mar es troba Cala Figuera, una platja de fàcil accés en vehicle, deixant-lo a la urbanització pròxima. La platja és de sorra gruixuda i pedres, envoltada de natura i roques, i es permet el nudisme.

Recordeu que cal ser respectuosos amb l'entorn, i respectar la natura, així com seguir les idicacions, recomanacions i restriccions establertes en cada espai.

 
Destaquem