5 platges de la Costa Daurada per descobrir

Les espectaculars platges de la província de Tarragona donen nom a la zona costanera pel color daurat de la sorra quan hi impacta el Sol

A la província de Tarragona hi trobem platges per a tots els gustos, ara que fa calor i ve de gust refrescar-se vora el mar. Parlem de la Costa Daurada, amb platges espectaculars que donen nom a la zona pel color daurat de la sorra quan hi impacta el Sol.

Les platges i cales de la Costa Daurada tenen un pendent molt suau que permet caminar dins l'aigua o nedar-hi sense riscs. La majoria d'elles, amb sorra tova i suau, i un clima temperat que permet el bany de juny a setembre, sent també un espai idoni per passejar-hi.

Et presentem cinc d'aquestes platges que no et deixaran indiferent.

La platja de l'Arrabassada a Tarragona

La platja de l'Arrabassada a Tarragona

Platja de l'Arrabassada (Tarragona)

Platja molt familiar amb sorra finíssima, mar tranquil·la i aigües cristal·lines. És molt extensa i concorreguda, especialment per famílies, que troben una platja neta i amb tots els serveis necessaris perquè els nens puguin gaudir al màxim.

La Cala fonda és una cala singular al cor de Tarragona

La Cala fonda és una cala singular al cor de Tarragona

Cala Fonda (Tarragona)

També coneguda com a Waikiki, és una platja aïllada molt ben conservada. Es troba al bell mig del bosc de la Marquesa, una de les zones més verges del litoral tarragoní. De sorra fina i daurada, i d'aigües tranquil·les, càlides i poc profundes, és un indret molt tranquil que permet el nudisme sense problemes. A més, la barreja de la sorra argilosa amb aigua dolça proporciona una bona mascareta per la pell.

Platja de Tamarit

Platja de Tamarit

Platja de Tamarit (Tarragona)

La platja de Tamarit, presidida pel Castell de Tamarit, és una platja protegida, aïllada enmig de la naturalesa. És un indret tranquil, de sorra de gra fi i aigües serenes.

Platja d'Altafulla

Platja d'Altafulla

 

Platja d'Altafulla (Altafulla)

La platja d'Altafulla va des del cap Gros fins a la Roca del Gaià. Davant d'un passeig marítim i de petites casetes d'estiueig, és un dels punts més concorreguts d'aquesta població.

De sorra fina i daurada, amb la silueta del castell de Tamarit de fons, la platja d'Altafulla ofereix una calma poc característica de les platges urbanes.

Cunit

Cunit

Platja de Cunit (Cunit)

La platja de Cunit és una platja familiar, de sorra fina i gran extensió. És ideal pels nens pels molts metres de poca profunditat. La platja té 7 espigons que li proporcionen un aspecte singular: la divideixen en 7 cales semicirculars de sorra fina i, habitualment, d'aigües molt tranquil·les.

És una platja que disposa d'uns quants metres de poca profunditat, un gran avantatge pels més petits. Per això, la platja de Cunit acostuma a ser freqüentada per famílies.

Recordeu que cal ser respectuosos amb l'entorn, i respectar la natura, així com seguir les idicacions, recomanacions i restriccions establertes en cada espai.

 
Destaquem