4 festivals que no et pots perdre abans no acabi el setembre

La música arriba en diferents formats arreu de Catalunya

No només l'estiu és temps de festivals a Catalunya. Quan tot just hem estrenat la tardor, i encara no ha acabat el mes de setembre, hi ha festivals per a tots els gustos per gaudir de la música i la cultura a casa nostra. Vegem-ne uns quants!

Festival Fot li Gasto a Vilallonga del Camp FOTO Facebook

Festival Fot li Gasto a Vilallonga del Camp FOTO Facebook

Festival Fot-li Gasto a Vilallonga del Camp

El divendres, 29 de setembre, arriba el Festival Fot-li Gasto a Vilallonga del Camp amb bona música i el millor ambient! Grups musicals i DJ permetran viure una nit inoblidable durant el cap de setmana de la Fira i Festa del Roser.

Enguany, el festival celebra la seva 20a edició, i es podrà gaudir de les actuacions gratuïtes de Zoo, Suu, Bemba Saoco i PD Hobbits.

Més informació.

Festival Nits a dalt de Vila a Tossa de Mar

Festival Nits a dalt de Vila a Tossa de Mar

Festival "Nits a dalt de Vila" a Tossa de Mar

El dissabte, dia 30, finalitza la primera edició del Festival "Nits a Dalt de Vila" a Tossa de Mar. Un festival de petit format, sense estridències i de qualitat, que durant el mes de setembre ha portat cinc concerts a l'antiga Església de Sant Vicenç. Tancarà el cicle, dia 30, Akelarre, protagonitzant la nit jove del festival, amb entrada gratuïta.

Més informació.

Festival Inspira a Ripoll FOTO Viasona

Festival Inspira a Ripoll FOTO Viasona

Festival Inspira a Ripoll

També dissabte, 30 de setembre, és el torn del Festival Inspira a Ripoll. Un festival accessible, que naixia l'any 2018 amb el propòsit de posar a l'abast de tothom la cultura i les arts escèniques, i mostrar les diversitats dalt de l'escenari. Es podrà gaudir de les propostes de La Pegatina, Ginestà, El Pot Petit, Triquell, i molt més.

Més informació.

Festival Petits Camaleons FOTO TOT Sant Cugat

Festival Petits Camaleons FOTO TOT Sant Cugat

Festival Petits Camaleons

I per tancar el mes de setembre, i rebre l'octubre de la millor manera possible, del 29 de setembre a l'1 d'octubre se celebra a Sant Cugat del Vallès la 12a edició del Festival Petits Camaleons. Un festival de música pensat per als nens i nenes de 0 a 14 anys, i per als seus pares, on tot està pensat i dissenyat perquè puguin gaudir de la música com no ho han fet mai.

Volums adequats, concerts curts, varietat d'estils i artistes amb una predisposició molt especial. Enguany, passaran pels diferents escenaris del festival noms com Joan Dausà, Macaco, Suu, Lildami, Doctor Prats, Triquell, Xiula, The Penguins i molt més!

Més informació.

Més informació
 
Destaquem