3 cales "amagades" de la Costa Brava per descobrir

Gaudiu del mar després d'un agradable passeig fins a arribar a indrets singulars

És estiu i hi ha ganes de platja. I un dels millors indrets a Catalunya per gaudir del mar és la Costa Brava. I és que al nord del país es pot gaudir de platges amb aigües cristallines que, en molts casos, es troben apartades de les aglomeracions per poder gaudir d'una experiència única vora el mar, evitant les aglomeracions d'usuaris, en aquests moments tan poc recomanables.

Avui us parlem de tres cales "secretes" on gaudir d'una estona vora el mar a la Costa Brava.

Platja Fonda

Platja Fonda

 

Platja Fonda

Al Baix Empordà, i ben a prop del municipi de Begur, es troba la Platja Fonda. Una cala natural, d'uns 160 metres de llargada, a la qual s'accedeix a través d'una sendera i unes escales. Una platja d'aigües cristal·lines i arena, envoltada per un impressionant penya-segat.

Cala El Crit

Cala El Crit

Cala El Crit

Entre els municipis de Calella de Palafrugell i Palamós, podem trobar la cala El Crit. Envoltada d'enormes roques, i únicament accessible a peu o amb vaixell, aquesta és una cala d'arena, petita i tranquil·la, d'uns 50 metres de longitud.

 
Cala del Senyor Ramon

Cala del Senyor Ramon

Cala del Senyor Ramon

Prop de Santa Cristina d'Aro, entre Sant Feliu de Guíxols i Tossa de Mar, trobem una de les joies de la Costa Brava, la Cala del Senyor Ramon. Amb aigües transparents, és un espai ideal per bussejar. La platja és de sorra fina, i cal arribar-hi a peu. Amb tot, i tot i les característiques que la defineixen com a cala, l'espai té una longitud d'uns 800 metres.

 
Destaquem