15 propostes per gaudir del cap de setmana

La gastronomia i la cultura són les grans protagonistes del cap de setmana a Catalunya

Arriba un nou cap de setmana i, amb ell, les activitats arreu de Catalunya per gaudir del temps lliure fent allò que més ens agrada. Fires Gastronòmiques, curses de muntanya, passejades o propostes culturals són algunes de les propostes per als pròxims dies.

Tot seguit en destaquem algunes, tot i que n'hi ha moltes més que podeu descobrir a les diferents agendes webs municipals!

Fira del Pa i de la Xocolata de Sant Gregori @santgregori

Fira del Pa i de la Xocolata de Sant Gregori @santgregori

Propostes gastronòmiques

La gastronomia, i les múltiples fires que reivindiquen els productes de la terra, prenen un paper rellevant durant aquest cap de setmana amb múltiples propostes. Els dies 20 i 21 se celebra la Festa de l'Oli a Piera, la Festa Gastronòmica de la Coca de Llavaneres, la Fira de l'Oli Verd a Maials, i Orígens, Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat a Olot.

Per la seva banda, dissabte, dia 20, és el torn de la Festa de la Ratafia de l'Anoia a Igualada, i diumenge, dia 21, se celebra la Fira del Fredeluc i la Botifarra a Santa Eulàlia de Riuprimer, la Fira del Pa i de la Xocolata de Sant Gregori, i el Mercat del Trumfo i la Sal d'Odèn.

Most, Festival Internacional de Cinema del Vi a Vilafranca del Penedès

Most, Festival Internacional de Cinema del Vi a Vilafranca del Penedès

Propostes culturals

La cultura, des de diferents vessants, està ben present aquest cap de setmana arreu de Catalunya. Entre moltes altres propostes, fins al 13 de desembre s'està celebrant el Temporada Alta, Festival de Tardor de Catalunya a Girona i Salt, i fins al 28 de novembre, el Festival Acròbates a l'Hospitalet de Llobregat.

També, i fins a l'1 de desembre, es pot gaudir del JazzTardor, Festival de Jazz de Lleida, i fins al 21 de novembre, el Most, Festival Internacional de Cinema del Vi a Vilafranca del Penedès. I dilluns arrencava L'Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona, que s'estendrà fins al 5 de desembre.

 
Cursa de muntanya Enric Race a Castellterçol

Cursa de muntanya Enric Race a Castellterçol

Més propostes

D'activitats n'hi ha per a tots els gustos als diferents municipis de Catalunya, com ara la Mitja Marató de Ripoll, que se celebra diumenge, o la Cursa de muntanya Enric Race a Castellterçol, també diumenge.

No deixeu de consultar les diferents agendes municipals per descobrir tot el que us ofereixen!

 
Destaquem