12 propostes per gaudir del cap de setmana a Catalunya

Fires gastronòmiques, viatges en el temps, i moltes flors, centren les propostes

Arriba un nou cap de setmana primaveral, i novament les activitats es multipliquen entre el 10 i el 12 de maig arreu de Catalunya. De totes les propostes, en destaquem algunes perquè no us perdeu res.

Durant el cap de setmana se celebra REC.0 a Igualada. Rec.0 Experimental Stores és la transformació efímera d'un vell barri industrial, el barri del Rec, a Igualada, que, dues vegades l'any, i durant quatre dies, les velles fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

També durant el cap de setmana se celebra la XVII edició de la Fira Modernista a Terrassa. Els i les visitants tindran una nova oportunitat per fer un autèntic viatge en el temps i poder viure una experiència única amb recreacions històriques, artesans tradicionals, visites als principals edificis modernistes, exposicions i espectacles. Mentrestant, arrenca Girona Temps de Flors, amb exposició de flors, monuments, patis i jardins, que s'estendrà fins al 19 de maig.

 

Girona Temps de Flors.

Girona Temps de Flors.

I fins al 2 de juny, al Penedès, se celebra La Primavera del Cava, un programa d'activitats enoturístiques molt singular. Entre elles, tallers gastronòmics de cuina i Cava, una cursa pels camins del Penedès, unes Mini Cavaolimpiades, rutes en bici per les vinyes o descobriment dels ocells del Cava.

D'altra banda, durant el cap de setmana hi ha diferents fires i festes arreu del territori. Per exemple, el dissabte, dia 11, se celebra la Fira de Cervesa Artesanal Catalana a l'Arboç, la Fira de Sant Ponç de Barcelona, i la Trobada Gegantera a Llinars del Vallès, entre altres propostes.

 
Fira dels Matiners a Avinyó.

Fira dels Matiners a Avinyó.

D'altra banda, dissabte i diumenge té lloc el Lactium, la mostra de formatges catalans a Vic, el Mercat Medieval del Catllar, i el Firacóc, Aplec del Cóc i Mostra de Productes de Fleca a Tàrrega.

I encara més propostes per diumenge, com ara la Festa del Castell a Llívia, o la Fira dels Matiners a Avinyó.

Aquestes i més propostes les trobareu consultant les agendes dels diferents municipis de Catalunya. No us perdeu res!

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Destaquem