12 propostes per al primer cap de setmana de novembre

Fires, cultura i molt més per gaudir del temps lliure a Catalunya

Arriba un nou cap de setmana, el primer del mes de novembre, i tot i que es fa fosc més aviat, aquesta no és excusa per aprofitar el temps lliure i gaudir de les múltiples propostes que hi ha arreu de Catalunya.

Tot seguit en destaquem una dotzena, però n'hi ha moltes més! No deixeu de consultar les diferents agendes municipals.

Scan Tarragona

Scan Tarragona

Propostes culturals

Des d'aquest divendres, dia 5, i fins al 28 de novembre, se celebra el Festival Acròbates a l'Hospitalet de Llobregat que omplirà, un any més, la ciutat de música i poesia. També dia 5 arrenca Scan Tarragona, el Festival Internacional de Fotografia, que s'estendrà fins al 30 de gener.

Així mateix arriba una nova edició del JazzTardor, el Festival de Jazz de Lleida, que se celebra del 6 de novembre a l'1 de desembre, i segueix endavant, fins al 13 de desembre, el Temporada Alta, el Festival de Tardor de Catalunya a Girona i Salt.

Funifira a Gelida @barcelonaesmoltmes.cat

Funifira a Gelida @barcelonaesmoltmes.cat

Fires i festes

De fires i de festes, un cap de setmana més, n'hi ha de ben variades i de temàtiques ben diferents. En destaquem dos. Els dies 5, 6 i 7 de novembre se celebra la primera edició de la Fira Playmobil i Lego a Guissona. I dissabte és el torn de la Funifira a Gelida.

La Marató de Barcelona @zurichmaratobarcelona

La Marató de Barcelona @zurichmaratobarcelona

 

Esport i natura

Més cites per al cap de setmana. Diumenge, dia 7, se celebra La Marató de Barcelona, i també la Marxa de Tardor del Baix Set a Montoliu de Lleida i Sudanell.

Casa Museu Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar

Casa Museu Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar

Més propostes

Una altra bona opció per al cap de setmana és aprofitar les visites guiades que s'organitzen arreu del territori per conèixer el patrimoni local. Per exemple, dissabte, dia 6, es pot participar de la Ruta del Modernisme i la Casa Museu de Canet de Mar, o la Visita Guiada El Vescomtat de Cabrera a Hostalric. I diumenge, dia 7, hi ha entrada gratuïta a la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar i Ruta Modernista Teatralitzada a Vilafranca del Penedès, entre moltes altres activitats.

 
Destaquem