10a edició del musical El Petit Príncep

Un viatge emocionant al popular relat francès

Aquest gener torna a la Sala Paral·lel 62 el majestuós musical del Petit Príncep. La famosa història creada per l'escriptor francès Antoine de Saint-Exupéry torna a Barcelona els pròxims 26, 27 i 28 de gener amb una 10a edició després d'una gira per Portugal.

Més de 400.000 persones han quedat fascinades pel popular relat francès portat als escenaris. I és que, una cosa és llegir la història, i una altra és veure com els seus personatges cobren vida. No et quedis sense entrades!

Musical El Petit Príncep

El Petit Príncep és una obra literària que, encara que pot semblar infantil, té un discurs filosòfic i ensenyaments per persones de totes les edats. Explica la història d'un petit príncep que s'embarca en una aventura per tot l'univers i, a mesura que transcorre la història, el protagonista descobreix el valor de l'amistat, de l'amor i de la vida.

El musical et portarà a conèixer al Petit Príncep, un noi de cabells daurats que viu en soledat en un petit asteroide, únicament acompanyat d'una rosa. A través de cançons divertides i alegres, l'acompanyaràs en un viatge per tota la galàxia en el qual coneixeràs personatges entranyables, i d’altres no tan agradables. Com la Guineu, un personatge molt juganer que ensenyarà al Petit Príncep el valor de l'amistat, i l'Aviador, un personatge que embabucarà a tot el públic amb els relats de les seves aventures pel cel.

El musical ha estat compost i dirigit musicalment pel compositor, cantant i director musical, Manu Guix, conegut per ser subdirector d'Operació Triomf; i al càrrec de la direcció de l'obra, el mític actor i director de teatre Àngel Llacer. Tots dos no només estan al càrrec del musical, també encarnen, al costat de Mariona Escoda, Iñaki Mur, Miguel Ángel Sánchez i Carme Milà, els personatges de la història.

Compra d'entrades pel musical El Petit Príncep a Barcelona

El musical se celebrarà a la Sala Paral·lel 62, a la Ciutat Vella de Barcelona, del 26 al 28 de gener. Hi haurà diversos horaris, sent el primer pas a les 12 del migdia i l'últim a les 19.00 hores.

Les entrades tenen un preu que va des dels 15 euros i hi ha diverses ubicacions de seients per a triar. Però corre, que estan volant!

 
Destaquem